Régi kád kibontása Nyíregyháza területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Búcsúzzon el régi kádjától és élvezze a modernizált fürdőszobát! Szakembereink segítenek kibontani a régi kádat és hozzájárulnak a szolgáltatásunkhoz, amelyet a Nyíregyháza városában kínálunk. Válassza szolgáltatásunkat, ha szeretné, hogy szakértőink gondoskodjanak a régi kád kibontásáról és szakszerűen telepítsék az új kádat. Áraink kedvezőek, az árak függnek a kád típusától és méretétől. Ne várjon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot és élvezze az új fürdőszobát!

10 szakember most online

István

István

erdekel.

Ervin

Ervin

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

10200 - 19200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • Régi kád kibontása

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Régi kád kibontása

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
2 éve
Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Régi kád kibontása

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, régi kád kibontása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki végez régi kád kibontását a városban?

A városban a legmegbízhatóbb régi kád kibontó a "Kádak és Hordók Kft.", az árak pedig általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és állapotú a kád.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokat használnak a régi kád kibontása során?

A régi kád bontása során általában fűrészporos szigetelést és vízhatlanító anyagokat használnak, például PVC fóliát vagy EPDM gumit. Az árak függnek az anyagok minőségétől és mennyiségétől, de általában 10 000-30 000 forintba kerülhet egy ilyen bevonat.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes régi kád kibontását végezni?

A régi kád kibontását akkor érdemes végezni, ha az már sérült, repedt vagy rozsdásodott, illetve ha az elavult és már nem illeszkedik a fürdőszoba stílusához. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú kád van és milyen munkálatokra van szükség a kibontás során. Ajánlott szakember segítségét kérni a munkálatok elvégzéséhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatók a legjobb ár-érték arányú kád kibontási szolgáltatók?

A legjobb ár-érték arányú kád kibontási szolgáltatók között található a Budapesti Kád Kibontó Kft., amely 30 000 forintért vállalja a kád kibontását és elszállítását, valamint a Tiszaújvárosi Fürdőszobakivitelező Kft., amely 25 000 forintért végez hasonló szolgáltatást. Mindkét cég megbízható és tapasztalt szakembereket alkalmaz.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán