Csöpögő csap javítása Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Csöpögő csap javítása? Ne habozz! Válaszd a Qjob-ot és bérelj fel a legjobb szakembereket Nyíregyházán! Válogass 67 vízvezeték szerelőnk közül, áraink 3500-6600 Ft/db között mozognak, valós árajánlatok és vélemények alapján. Az árak a feladat bonyolultságától függenek, de ne aggódj, a legjobb ár-érték arányt biztosítjuk! Kérj ingyenes ajánlatot és dönts bátran, hiszen a szakembereink profilját, visszajelzéseit és további információkat is megtekintheted. Csöpögő csapodra már nem kell tovább várnod! Válaszd a Qjob-ot és élvezd a problémamentes javítást!

10 szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását most online

László

László

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Imre

Imre

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csöpögő csapok javítását Nyíregyházán!

Árpád M.
Árpád M. 4405 Nyíregyháza Online

Szakemberek 1 órán belüli kiérkezéssel garantálják dugulásának megszüntetését éjjel-nappal. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk duguláselhárítást Budapest, és Pest megyében. NINCS Kiszállási Díj. Garanciális Munkavállalás. Azonnali Segítség.

  • Csöpögő csap javítása

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Duguláselhárítás Budapesten a 10.kerületben volt a konyhában. Profi munka segítőkész szakemberek!

Izidor
2 éve
Balázs T.
Balázs T. 4431 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Budapest Pest megye.

  • Csöpögő csap javítása

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt szakembernek tűnt az egyeztetések során, viszont a munkájában nem az! A mi fürdőszobánkban egy vízórát telepített. Pontatlanul mérte be a helyét a vízórának, így rossz helyen vágta ki a meglehetősen drága csempét. És egyébként feleslegesen is. Mindezt annak ellenére, hogy kifejezett kérésem volt, hogy nagyon figyeljen erre, precíz munkát kértem.

Nándor
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4431 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb körültekintéssel végezzük. Csatornatisztítás. Csatorna és csőkamerázás.

  • Csöpögő csap javítása

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ez év augusztus 2.-án e-mailen kértünk információt, segítséget a cégtől, de több mint egy hónap alatt válaszra sem méltattak. Pedig a szolgáltatásukat már 1 x igénybe vettük és akkor úgy gondoltuk Ők +felelőek lesznek számunkra. Tévedtünk.Úgy látszik más kivitelezőt kell keresnünk már megint :( Mi a buli a cégeknek, hogy nem reagálnak az e-mailekre? Akkor minek adnak meg ilyen lehetőségeket ? Így nem lesznek megbízhatóak.

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj szakembert most, hogy megjavítsuk csöpögő csapodat! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints ide, hogy megrendeld most!

Egy szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását, csöpögő csap javítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a csöpögő csap tömítését?

Általában akkor kell a csöpögő csap tömítését cserélni, ha már nem lehet megállítani a szivárgást. Fontos, hogy a cserét minél hamarabb elvégezzük, mert a vízkár szövetkezni kezdhet a környező anyagokkal. Az új tömítések ára általában 500-1000 forint között mozognak, azonban a csap típusától függően lehetnek drágábbak is. A cserét egyszerűen elvégezhetjük magunk is, de ha nincs tapasztalatunk, érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok információt a csöpögő csapok garanciájáról?

A csöpögő csapok garanciális információit az adott termékhez mellékelt dokumentációban találhatja. Például, a Grohe Eurosmart csöpögő csap esetében, a garancia 5 évig érvényes és a terméket 34 990 Ft-os áron értékesítik. Ajánlott azonban az adott gyártó vagy forgalmazó honlapján is tájékozódni a teljes garanciális feltételekről.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik csöpögő csap típus a legjobb ár-érték arányban?

A Grohe Eurosmart csöpögő csap a legjobb ár-érték arányt kínálja jelenleg a piacon, ára körülbelül 10 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a csöpögő csap vízzáró mechanizmusa?

Valószínűleg a csap kupakja deformálódott vagy beszorult, ami megakadályozza a mozgását, vagy a tömítőanyag elhasználódott és ki kell cserélni. A Hansgrohe Logis 100 csap árak 25 000 Ft-tól indulnak, és az alkatrészeket beszerezheti a szakboltokban vagy az online kereskedőknél. Ajánlott szakemberrel végrehajtani a javítást.

Olvas