Csaptelep javítása Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! A Qjob-on 71 vízvezeték szerelő közül válogathatsz, 4700-8900 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Bérelj fel a legjobbakat Nyíregyházán a csaptelep javításához! Az árak a munka bonyolultságától és az anyagoktól függnek, de ne aggódj, az árajánlatokat előre megkapod. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Oszd meg a feladatot velünk, és mi azonnal felkeressük a legjobb szakembereket, akik árajánlattal keresnek meg téged. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot a csaptelep javításához!

10 szerelő vagy javító szakember most online

József

József

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szerelők vagy javító szakemberek Nyíregyházán!

Tamás K.
Tamás K. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. Budapest Pest megye. Regisztrált szerelő. 100% Garancia.

  • Csaptelep javítása

    5900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó szakember. Az ígért időben érkezett.Gyorsan elvégezte a munkát.Ajánlom mindenkinek.

Zoltán M.
Zoltán M. 4433 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával! Hívjon Most! Profi eszközökkel. Duguláselhárítás Debrecen. Hajdú-Bihar megyében. Bontás nélkül, Akciós ÁR. Garanciával.

  • Csaptelep javítása

    6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Teljesen meg voltam Velük elégedve. Több mint 100 lakásban cseréltek vízórákat. Pontosan, precízen, zökkenő mentesen!!!

Móric
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Csaptelep javítása

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a szakember szolgáltatásokat és kérj árajánlatokat percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és teljesen kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szerelő vagy javító szakember, csaptelep javítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen okok lehetnek a csaptelep meghibásodása a mosógépben?

A csaptelep meghibásodásának okai lehetnek a vízkőlerakódás, a rozsda, a kopás vagy a szennyeződés. A csaptelep cseréjének ára általában 5000-15000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepet választunk. Ajánlott szakember segítségét kérni a cseréhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan javítható a szivárgó csaptelep a fürdőszobában?

A szivárgó csaptelep javítása érdekében javasoljuk a Grohe Eurosmart csaptelep szettjének beszerzését, amely tartalmazza a szükséges alkatrészeket és könnyen telepíthető. Az ára átlagosan 20 000 forint. Azonban, ha nem érzed magad biztosan a javításban, javasoljuk a szakember felkeresését.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan tisztítható a csaptelep szűrője?

A csaptelep szűrője egyszerűen tisztítható. Először is, zárja el a vízellátást, majd vegye le a szűrőt a csaptelepről. Távolítsa el a szennyeződéseket és a lerakódásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha a szűrő túlságosan elhasználódott, akkor javasoljuk, hogy cserélje ki egy újra, amely általában 500-1500 forintba kerül. Ne felejtse el visszahelyezni a szűrőt a csaptelepbe, és nyissa meg a vízellátást.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hatással van a hibás csaptelep a vízszámlára?

Ha a csaptelep hibás, akkor folyamatosan csöpög a víz, ami jelentősen növelheti a vízszámlát. Egy átlagos csaptelep-cseppenkénti áramlása körülbelül 10 liter víz/nap, ami éves szinten akár 36 ezer liter vizet is jelenthet. A csaptelep időben történő javítása vagy cseréje tehát nem csak a vízfogyasztást, hanem a vízszámlát is csökkentheti.

Olvas