Csaptelep csere Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep cseréje? Ne aggódj, a Qjobon 64 vízvezeték-szerelő közül választhatsz, 3600-6800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján biztosan megtalálod a legjobb szakembert Nyíregyházán! Miután megosztod velünk a feladatot, az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a csaptelep cseréjét! Az árak a feladat bonyolultságától függnek, de garantáltan megtalálod a legjobb ár-érték arányt nálunk!

10 szakember most online

István

István

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Tivadar

Tivadar

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Zoltán V.
Zoltán V. 4400 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a...

  • Csaptelep csere

    3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, szakszerű munka

Balázs K.
Balázs K. 4433 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. Budapest Pest megye. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Csaptelep csere

    3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors,precíz,szakképzett emberek.Csak ajánlani tudom mindenkinek

Lipót
2 éve
Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb...

  • Csaptelep csere

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Valami egészen elképesztő, hogy egy februárban megrendelt locsolási mellékmérőt a mai napig nem sikerült beszerelniük. Az eddig befizetett pénz, a tervek, egyéb papírok persze náluk vannak. A korábban általuk megadott időpontokat lemondták vagy csak egyszerűen nem jelentek meg. Azóta egyik telefont sem veszik fel. A Skype elérhetőség is csak dísznek van megadva a honlapjukon. Emailre meg, ahogy olvasom, soha nem is reagáltak. Talán a Vízműveknek másik partnert kellene monopolhelyzetbe hoznia a kerületben.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csaptelep csere közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik csaptelep típus kínál hosszabb élettartamot?

A Grohe gyártmányú csaptelepek jelentik a legjobb választás a hosszabb élettartam szempontjából, mivel minőségi anyagokból készülnek és számos funkcióval rendelkeznek, például egyedülálló Coating technológiával rendelkeznek, amely megvédi a felületet a karcolásoktól és kopástól. Áruk általában 20.000-45.000 Ft között mozog, azonban ez függ a csaptelep típusától és funkcióitól.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok a legjobb minőségű csaptelepeket?

A legjobb minőségű csaptelepek többnyire olyan márkákhoz kötődnek, mint a Grohe, a Hansgrohe vagy a Kludi. Ezek a csaptelepek általában megtalálhatóak az értékesítési pontjaikban, valamint olyan kereskedelmi láncokban, mint a Praktiker, az Obi vagy a Bauhaus. Az árak a típustól és a modelltől függően változhatnak, de általában 20 000 és 50 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy új csaptelep telepítése?

Általában az új csaptelepek telepítési ára a termék árától, az alapanyagoktól és a munkaidőtől függ. Magyarországon az árak általában 10 000 és 50 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepet szeretne telepíteni, és hogy milyen bonyolult a telepítés folyamata. Tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy a legmegfelelőbb csaptelepet és telepítési módszert válassza.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ingadozik a csaptelep víznyomása használat közben?

Lehet, hogy a csaptelepen belüli szűrő eltömődött, vagy a vízkő lerakódások csökkentik a víznyomást. Ajánlom, hogy ellenőrizze a Grohe csaptelep árát és jegyezze fel, mert ha a csaptelep elöregedett, akkor lecserélni kell.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán