Csap szerelés Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csap szerelés? Válassz a legjobbak közül! Bérelj fel szakembereinket Nyíregyházán, árak 6000-11300 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. A Qjob-on könnyedén megtalálod a legmegfelelőbb szakembert, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Az árak függenek a feladat nehézségétől és a szakember tapasztalatától. Ne habozz, próbáld ki most INGYEN!

10 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

Aurél

Aurél

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Nyíregyházán!

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve.

  • Csap szerelés

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk!!! 10 perc alatt kijöttek és negyed óra alatt megoldották a problémát.

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h hívás után 1-2 h Dugulás kidugítva. 365/365 nap mint nap gyorsan megbízhatóan pontosan megfizethető.

  • Csap szerelés

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Telefonon hívtam őket fűtésrendszer tömítés miatt. Nagyon kedvesen és profi módon segítettek már a telefonban megoldani a problémát.

Dávid
3 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Csap szerelés

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találom a bidéhez szükséges csatlakozókat?

A bidéhez szükséges csatlakozókat a szaniter szaküzletekben, valamint a nagyobb barkácsáruházakban lehet beszerezni. Ajánlott az Aqualine vagy a Grohe termékei közül választani, melyek árai általában 3000-8000 forint között mozognak. Kérjük, hogy a csatlakozók kiválasztásakor vegye figyelembe a szükséges méreteket és a bidé típusát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen zuhanyfejet ajánl a nagyobb víznyomás érdekében?

A nagyobb víznyomás érdekében ajánlott zuhanyfej a Grohe Power&Soul Cosmopolitan 160, amelynek ára átlagosan 45 000 forint. Ez a zuhanyfej négy különböző funkcióval rendelkezik, lehetővé téve a felhasználónak, hogy személyre szabja a zuhanyozás élményét.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható vízszűrő cserélő szakembert?

A legmegfelelőbb megoldás a Brita vízszűrő készülék, melyet általában 14.000-17.000 forintért lehet megvásárolni a boltokban. Az eszköz egyszerűen telepíthető és fenntartható, azonban ha segítségre van szüksége a cserével kapcsolatban, javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot a Brita ügyfélszolgálatával, vagy keressen fel megbízható vízkezelési szakembereket a KÖVET (Környezetbarát Vállalkozások és Szolgáltatások Tárháza) adatbázisában.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható szakembert a vízminőség vizsgálatához?

A legmegfelelőbb megoldás a szakember keresésére, hogy felkeresed a Nemzeti Közegészségügyi Központot, ahol különböző vizsgálati módszerek állnak rendelkezésre a vízminőség megfelelő felmérésére. Ehhez szükséges árak megtalálhatók a honlapjukon.

Olvas