Teljes körű egyedi tapéta tervezés Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 65 lakberendező közül, 5800-11000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tapéta tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 lakberendező most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az egyedi tapéta tervezés Nyíregyházán?

5800 - 11000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Zsolt Z.
Zsolt Z. 4481 Nyíregyháza Online

Koncepció, tervezés, projektmenedzsment, engedélyeztetés és kivitelezés egy kézben. 100%-ban egyedi igényeket szolgálunk ki, mind műszaki, mind pedig költség oldalon.

 • Egyedi tapéta tervezés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remélem megrendelőink elégedettsége tükrözi a munkánkat.

Zsolt F.
Zsolt F. 4246 Nyíregyháza Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Egyedi tapéta tervezés

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben legközelebb szükségem lesz energetikai tanúsítványra ismét őket bízom meg, olcsón, gyorsan dolgoztak.

Tibor N.
Tibor N. 4432 Nyíregyháza Online

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel.

 • Egyedi tapéta tervezés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható és korrekt vállalkozó. Ajánlom.

Csaba V.
Csaba V. 4481 Nyíregyháza Online

Gipszkarton design magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj...

 • Egyedi tapéta tervezés

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szívélyes fogadtatás, azonban csak mozgássérültek részére, akadály mentesitessel foglalkoznak. Kár hogy ez nem jelenik meg a "reklám" jukban.

István D.
István D. 4400 Nyíregyháza Online

Lakások, villák, éttermek, irodák belsőépítészeti és építészeti tervezése, generáltervezés. Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj árajánlatot!

 • Egyedi tapéta tervezés

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Leventével a munka során könnyű volt a kommunikáció és mindig egyértelmű volt, hogy min és miért kell változtatni. Már az első helyszíni tanácsadáson rengeteg jó tippet kaptunk, amit fel is használtunk. A tervezési folyamat során pedig végig azt éreztem, hogy az én érdekeimet képviseli, érvényesül a véleményem, és alkalmazkodik az igényekhez.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező egyedi tapéta tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tapéta tervezés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán az egyedi tapéta tervezés átlagára 5600 - 10500 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 37 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TAPÉTA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt hívnod ha szükséged van erre: egyedi tapéta tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező az egyedi tapéta tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: egyedi tapéta tervezés?

Az Egyedi tapéta tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas