Szoba berendezés tervezés Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 56 lakberendező közül! Korrekt szoba berendezés tervezés árak — 3000-5700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 lakberendező most online

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Bertalan

Bertalan

erdekel.

Mennyibe kerül a szoba berendezés tervezés Nyíregyházán?

3000 - 5700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem...

 • Szoba berendezés tervezés

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az iroda vállal családi házak, fürdők és más középületek tervezését, bővítést, valamint műemlék épületek teljes körű örökségvédelmi engedélyezési dokumentációk készítését a szükséges szakvélemények elkészítésével együtt (építéstörténeti és tudományos dokumentáció, faldiagnosztika, faanyagvédelmi szakvélemény, falképkutatás, falkutatás).

Attila G.
Attila G. 4405 Nyíregyháza Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. két évtizedes tapasztalat. nemzetközi referenciák.

 • Szoba berendezés tervezés

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Thats my job 😌 and I like it! 😎

Endre P.
Endre P. 4432 Nyíregyháza Online

Lakástervezés gyors határidővel és korrekt árakon. Kérjen ingyenes árajánlatot! Ingyenes felmérés akár még aznap!

 • Szoba berendezés tervezés

  11500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Házunk alapjának megerősítésére kértem tőlük ajánlatot, fotókkal illusztrálva. Tanulságos történet rövid kivonata: A válasz annyi volt, hogy mondjam meg az alap mélységét. Felhívtam a megadott számot, hogy ezt nehéz lenne megmondanom, tekintettel arra, hogy ez egy használtan vett, régi épület: Pálinkás Gábor (ügyvezető telefonon): ássak le és mérjem le. Hogy adjunk enélkül árajánlatot? Én: oké, de hát járda van körben. - hosszú beszélgetés vége: PG: na jó, oké kimegyünk megfúrjuk, hogy kiderüljön milyen mély, végülis a szomszéd kerületben vannak, beszéljünk jövő héten. - Eltelt a hét. - Én telefonon újra: Akkor jönnek felmérni? PG: Hát valahogy megoldjuk, beszéljük meg holnap. Én: No és ez mennyibe fog kerülni? PG: Hát vagy 30 ezer. Én: 30 ezer? Egy fúrás? PG: Hát lehet ásni is. De gondolom azt nem akar. Én: okés, beszéljünk holnap. - Másnap - Én: Jó napot, tegnap beszéltünk... PG: Ja tudom, maga tartotta soknak a 30 ezret, nem vállaljuk. - Telefon lerakva. Szóval aki egy ilyen emberrel akar csináltatni valamit, annak ajánlom. :) Egyébként nem annyira.

András K.
András K. 4432 Nyíregyháza Online

Minden kérdésére azonnal válaszolok! Kérjen ajánlatot! Design és lakberendezés országosan!

 • Szoba berendezés tervezés

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Definietly, the Best Architect in the region, I can highly recomend him, if you are planning to build a house! He is very professional and also super customer focused, has great knowlege in all legal regulations and also very creative design ideas to make your home unique!

Tamás J.
Tamás J. 4246 Nyíregyháza Online

Több mint 400 családi ház tervezésének tapasztalatával rendelkezünk! Ön megálmodja, mi megtervezzük.

 • Szoba berendezés tervezés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A végeredmény tök jó lett, úgy lehetett megcsinálni, ahogy az a látványterveken szerepelt. Nagyon tetszett a strukturált, hatékony folyamat, valamint a "hülyebiztos" válaszok 🤘. Nekünk bejött a tempó és a kockaság, ami lehet másnak zavaró, de nálunk passzolt. Kiemelnénk a tételes árajánlat átláthatóságát és hogy jól ráéreztél arra amit akarunk. Szóval köszi!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező szoba berendezés tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szoba berendezés tervezés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a szoba berendezés tervezés átlagos díja 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Nyíregyházán?

Most 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZOBA BERENDEZÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával bízható meg bátran: szoba berendezés tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi lakberendező segítségét?

Egy jó lakberendező a szoba berendezés tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha lakberendezőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas