Minőségi nappali világítás tervezés Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 61 lakberendező közül! Korrekt nappali világítás tervezés árak — 4900-9200 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 lakberendező most online

Norbert

Norbert

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Mennyibe kerül a nappali világítás tervezés Nyíregyházán?

4900 - 9200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Zsolt F.
Zsolt F. 4246 Nyíregyháza Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Nappali világítás tervezés

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben legközelebb szükségem lesz energetikai tanúsítványra ismét őket bízom meg, olcsón, gyorsan dolgoztak.

Tibor N.
Tibor N. 4432 Nyíregyháza Online

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel.

 • Nappali világítás tervezés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható és korrekt vállalkozó. Ajánlom.

Csaba V.
Csaba V. 4481 Nyíregyháza Online

Gipszkarton design magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj...

 • Nappali világítás tervezés

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szívélyes fogadtatás, azonban csak mozgássérültek részére, akadály mentesitessel foglalkoznak. Kár hogy ez nem jelenik meg a "reklám" jukban.

István D.
István D. 4400 Nyíregyháza Online

Lakások, villák, éttermek, irodák belsőépítészeti és építészeti tervezése, generáltervezés. Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj árajánlatot!

 • Nappali világítás tervezés

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Leventével a munka során könnyű volt a kommunikáció és mindig egyértelmű volt, hogy min és miért kell változtatni. Már az első helyszíni tanácsadáson rengeteg jó tippet kaptunk, amit fel is használtunk. A tervezési folyamat során pedig végig azt éreztem, hogy az én érdekeimet képviseli, érvényesül a véleményem, és alkalmazkodik az igényekhez.

Zsolt Z.
Zsolt Z. 4481 Nyíregyháza Online

Koncepció, tervezés, projektmenedzsment, engedélyeztetés és kivitelezés egy kézben. 100%-ban egyedi igényeket szolgálunk ki, mind műszaki, mind pedig költség oldalon.

 • Nappali világítás tervezés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remélem megrendelőink elégedettsége tükrözi a munkánkat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező nappali világítás tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nappali világítás tervezés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a nappali világítás tervezés átlagos ára 3500 - 6600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Nyíregyházán a nappali világítás tervezés szolgáltatáshoz már 56 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Nyíregyházán?

Most 43 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAPPALI VILÁGÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakberendezőt keresned ha erre van szükséged: nappali világítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakberendező?

Egy megbízható lakberendező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: nappali világítás tervezés?

A nappali világítás tervezés és összes részfeladata ide sorolható. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas