Ereszcsatorna vágás Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 54 bádogos közül! Korrekt ereszcsatorna vágás árak: 1500-2900 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 bádogos most online

Márk

Márk

A környeken vagyok.

Ifj.

Ifj.

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül az ereszcsatorna vágás Nyíregyházán?

1500 - 2900 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Attila G.
Attila G. 4246 Nyíregyháza Online

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés. Szakértő csapat, országos kivitelezés, remek ár. A Purhab szigetelés: Gyors kivitelezés, Nyáron hűvösebb, télen melegebb. Penészmentes ház.

 • Ereszcsatorna vágás

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos es arban korrekt. Barki aki tetohoz meretre szeretne badog anyagot...ne is keressen mast

Ferenc B.
Ferenc B. 4431 Nyíregyháza Online

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel.

 • Ereszcsatorna vágás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jó hely. Baádog halylításokat csináltatunk itt. Precíz, pontos. Az ár, annyi amennyi. Mindenhol drága.

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Ereszcsatorna vágás

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden van,remek a kiszolgálás!!!

Tamás M.
Tamás M. 4400 Nyíregyháza Online

Garanciával vállalunk tetőfedés és tetőfelújítást, szigetelést, és palatető felújítást. Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Díjmentes felmérés. Biztos céges háttér. Garanciális kivitelezés. Ingyenes árajánlat.

 • Ereszcsatorna vágás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

OK. Kicsit nehéz a parkolás

Attila T.
Attila T. 4551 Nyíregyháza Online

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Ingyenes felmérés. Akár azonnali kezdéssel! Garanciával. Ingyenes...

 • Ereszcsatorna vágás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mindig ide jövök ha bádogos balhéra van szükségem. 😄

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos ereszcsatorna vágás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ereszcsatorna vágás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán az ereszcsatorna vágás átlagára 1400 - 2700 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Nyíregyházán az ereszcsatorna vágás szolgáltatáshoz már 55 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Nyíregyházán?

Jelenleg 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERESZCSATORNA VÁGÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bádogos?

Egy bádogos a következő feladattal kereshető meg: ereszcsatorna vágás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bádogos segítségét?

Egy jó bádogos az ereszcsatorna vágás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bádogost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas