Fürdőszoba lefolyó tervezés Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb vízszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 61 vízszerelő közül! Korrekt fürdőszoba lefolyó tervezés árak — 600-1200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 vízszerelő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fürdőszoba lefolyó tervezés Nyíregyházán?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Zsolt Z.
Zsolt Z. 4481 Nyíregyháza Online

Koncepció, tervezés, projektmenedzsment, engedélyeztetés és kivitelezés egy kézben. 100%-ban egyedi igényeket szolgálunk ki, mind műszaki, mind pedig költség oldalon.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remélem megrendelőink elégedettsége tükrözi a munkánkat.

Tamás J.
Tamás J. 4246 Nyíregyháza Online

Több mint 400 családi ház tervezésének tapasztalatával rendelkezünk! Ön megálmodja, mi megtervezzük.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A végeredmény tök jó lett, úgy lehetett megcsinálni, ahogy az a látványterveken szerepelt. Nagyon tetszett a strukturált, hatékony folyamat, valamint a "hülyebiztos" válaszok 🤘. Nekünk bejött a tempó és a kockaság, ami lehet másnak zavaró, de nálunk passzolt. Kiemelnénk a tételes árajánlat átláthatóságát és hogy jól ráéreztél arra amit akarunk. Szóval köszi!

József S.
József S. 4432 Nyíregyháza Online

Külső és belső ház- és lakásfelújítás precízen, igényes kivitelben megrendelőink számára. Egyedi design.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Első értékelőként sok sikert kívánok.

Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Épületgépész Tervező - Számunkra a kiváló minőség a legfontosabb. Kivitelezés. Teljekörű szolgáltatás. 15+ év szakértelem. Tervezés.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Attilában egy nagyon precíz, jól képzett szakembert ismerhettem meg! Nagyon kreatív építész, aki nem csak az épület kűlcsínyére, de az ingatlan későbbi használhatóságára, kényelmére is nagy gondot fordít. Legyen szó tervezésről, vagy építésügyi szakértésről, mindenből a maximumot hozza ki a megrendelő számára! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊

Gábor D.
Gábor D. 4433 Nyíregyháza Online

Víz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Teljekörű szolgáltatás. Tervezés. Kivitelezés. 15+ év szakértelem.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható szakember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő fürdőszoba lefolyó tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba lefolyó tervezés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a fürdőszoba lefolyó tervezés átlagos díja 600 - 1200 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Nyíregyházán?

Most 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA LEFOLYÓ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy vízszerelő?

Egy vízszerelő ezzel a munkával bízható meg: fürdőszoba lefolyó tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

Egy megbízható vízszerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: fürdőszoba lefolyó tervezés?

A fürdőszoba lefolyó tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy vízszerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas