Fűtési rendszer tervezés Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb épületgépészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 57 épületgépész közül! Korrekt fűtési rendszer tervezés árak — 5300-9900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 épületgépész most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fűtési rendszer tervezés Nyíregyházán?

5300 - 9900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Zsolt F.
Zsolt F. 4246 Nyíregyháza Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Fűtési rendszer tervezés

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben legközelebb szükségem lesz energetikai tanúsítványra ismét őket bízom meg, olcsón, gyorsan dolgoztak.

Csaba V.
Csaba V. 4481 Nyíregyháza Online

Gipszkarton design magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj...

 • Fűtési rendszer tervezés

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szívélyes fogadtatás, azonban csak mozgássérültek részére, akadály mentesitessel foglalkoznak. Kár hogy ez nem jelenik meg a "reklám" jukban.

Attila G.
Attila G. 4405 Nyíregyháza Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. két évtizedes tapasztalat. nemzetközi referenciák.

 • Fűtési rendszer tervezés

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Thats my job 😌 and I like it! 😎

Endre P.
Endre P. 4432 Nyíregyháza Online

Lakástervezés gyors határidővel és korrekt árakon. Kérjen ingyenes árajánlatot! Ingyenes felmérés akár még aznap!

 • Fűtési rendszer tervezés

  11500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Házunk alapjának megerősítésére kértem tőlük ajánlatot, fotókkal illusztrálva. Tanulságos történet rövid kivonata: A válasz annyi volt, hogy mondjam meg az alap mélységét. Felhívtam a megadott számot, hogy ezt nehéz lenne megmondanom, tekintettel arra, hogy ez egy használtan vett, régi épület: Pálinkás Gábor (ügyvezető telefonon): ássak le és mérjem le. Hogy adjunk enélkül árajánlatot? Én: oké, de hát járda van körben. - hosszú beszélgetés vége: PG: na jó, oké kimegyünk megfúrjuk, hogy kiderüljön milyen mély, végülis a szomszéd kerületben vannak, beszéljünk jövő héten. - Eltelt a hét. - Én telefonon újra: Akkor jönnek felmérni? PG: Hát valahogy megoldjuk, beszéljük meg holnap. Én: No és ez mennyibe fog kerülni? PG: Hát vagy 30 ezer. Én: 30 ezer? Egy fúrás? PG: Hát lehet ásni is. De gondolom azt nem akar. Én: okés, beszéljünk holnap. - Másnap - Én: Jó napot, tegnap beszéltünk... PG: Ja tudom, maga tartotta soknak a 30 ezret, nem vállaljuk. - Telefon lerakva. Szóval aki egy ilyen emberrel akar csináltatni valamit, annak ajánlom. :) Egyébként nem annyira.

Sándor K.
Sándor K. 4405 Nyíregyháza Online

Tervezünk, gyártunk és értékesítünk fűtőpaneleket, Vállaljuk elektromos fűtés tervezését, kiépítését. Készítünk padló-, fal/mennyezet-, kúltéri burkolatfűtést, az egész ország területén.

 • Fűtési rendszer tervezés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kíváló építésztervező, műszaki ellenőr.

Kare Mare
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész fűtési rendszer tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fűtési rendszer tervezés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a fűtési rendszer tervezés átlagos díja 4100 - 7700 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Épületgépészk - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok épületgépészt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 45 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FŰTÉSI RENDSZER TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk épületgépészt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható épületgépészt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: fűtési rendszer tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy épületgépész segítségét?

Egy megbízható épületgépész a fűtési rendszer tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor épületgépészt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas