Gáz tervezés Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gázszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gázszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gázszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 61 gázszerelő közül, 2600-5000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a gáz tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 gázszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gáz tervezés Nyíregyházán?

2600 - 5000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gázszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gázszerelőt!

Zsolt F.
Zsolt F. 4246 Nyíregyháza Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Gáz tervezés

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben legközelebb szükségem lesz energetikai tanúsítványra ismét őket bízom meg, olcsón, gyorsan dolgoztak.

Csaba V.
Csaba V. 4481 Nyíregyháza Online

Gipszkarton design magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj...

 • Gáz tervezés

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szívélyes fogadtatás, azonban csak mozgássérültek részére, akadály mentesitessel foglalkoznak. Kár hogy ez nem jelenik meg a "reklám" jukban.

Attila G.
Attila G. 4405 Nyíregyháza Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. két évtizedes tapasztalat. nemzetközi referenciák.

 • Gáz tervezés

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Thats my job 😌 and I like it! 😎

Endre P.
Endre P. 4432 Nyíregyháza Online

Lakástervezés gyors határidővel és korrekt árakon. Kérjen ingyenes árajánlatot! Ingyenes felmérés akár még aznap!

 • Gáz tervezés

  11500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Házunk alapjának megerősítésére kértem tőlük ajánlatot, fotókkal illusztrálva. Tanulságos történet rövid kivonata: A válasz annyi volt, hogy mondjam meg az alap mélységét. Felhívtam a megadott számot, hogy ezt nehéz lenne megmondanom, tekintettel arra, hogy ez egy használtan vett, régi épület: Pálinkás Gábor (ügyvezető telefonon): ássak le és mérjem le. Hogy adjunk enélkül árajánlatot? Én: oké, de hát járda van körben. - hosszú beszélgetés vége: PG: na jó, oké kimegyünk megfúrjuk, hogy kiderüljön milyen mély, végülis a szomszéd kerületben vannak, beszéljünk jövő héten. - Eltelt a hét. - Én telefonon újra: Akkor jönnek felmérni? PG: Hát valahogy megoldjuk, beszéljük meg holnap. Én: No és ez mennyibe fog kerülni? PG: Hát vagy 30 ezer. Én: 30 ezer? Egy fúrás? PG: Hát lehet ásni is. De gondolom azt nem akar. Én: okés, beszéljünk holnap. - Másnap - Én: Jó napot, tegnap beszéltünk... PG: Ja tudom, maga tartotta soknak a 30 ezret, nem vállaljuk. - Telefon lerakva. Szóval aki egy ilyen emberrel akar csináltatni valamit, annak ajánlom. :) Egyébként nem annyira.

Sándor K.
Sándor K. 4405 Nyíregyháza Online

Tervezünk, gyártunk és értékesítünk fűtőpaneleket, Vállaljuk elektromos fűtés tervezését, kiépítését. Készítünk padló-, fal/mennyezet-, kúltéri burkolatfűtést, az egész ország területén.

 • Gáz tervezés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kíváló építésztervező, műszaki ellenőr.

Kare Mare
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gázszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gázszerelő gáz tervezés közben Nyíregyházán