Minőségi kazán tervezés Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb épületgépészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 épületgépész közül, 2000-3800 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a kazán tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 épületgépész most online

Daniel

Daniel

Ingyenes kiszallas.

Tamas

Tamas

erdekel.

Bertalan

Bertalan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kazán tervezés Nyíregyházán?

2000 - 3800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Miklós J.
Miklós J. 4481 Nyíregyháza Online

A tervezés nálunk közös alkotótevékenység, alappillére az állandó párbeszéd ügyfeleinkkel.

 • Kazán tervezés

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon tehetséges építész, emellett szakmailag a toppon van, kreatív design ötletekkel látott el bennünket a családi házunk tervezése során, valamint nagyon ügyelt a megfelelő funkcionalitásra is. Nagyon kedves és türelmes, mindig rugalmasan és segítőkészen állt az újabb és újabb módosítási ötleteinkhez. Továbbá hatalmas segítség volt, hogy a régióban igen jó kapcsolati rendszerrel rendelkezik a többi szakági tervező és kivitelező tekintetében. Bátran ajánlom mindenki számára!

Tomi Eber
2 éve

Megbízható belsőépítész vállalat vagyunk. 20 év tapasztalat. Kedvező áron. Ingyenes tanácsadás.

 • Kazán tervezés

  10000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó épitész mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ferenc B.
Ferenc B. 4433 Nyíregyháza Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. nemzetközi referenciák. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Kazán tervezés

  11300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Házunk alapjának erősítését végezték nagy szakértelemmel profi csapat megbízható cég.

János M.
János M. 4246 Nyíregyháza Online

Megújult analítikus modellezés, tervalapú terheléselemzés, generaítív tervezés. Teljes megoldás komplex 3D épülettervezéshez! Szakértő csapat.

 • Kazán tervezés

  10900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, gyors és segítőkész! Csak ajánlani tudom!

Ferenc K.
Ferenc K. 4431 Nyíregyháza Online

Megtervezzük, egyedileg gyártjuk és beépítjük az Ön által megálmodott télikertet. Egyedi megoldások. 25 év tapasztalat. Személyes tanácsadás. Típusok: Télikert, Nyárikert, Terasztető és beépítés, Kocsibeálló, Alu és műanyag nyílászáró.

 • Kazán tervezés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igazán kiváló építész stúdió! Nagyon könnyű velük dolgozni, nagyon rugalmasak és laikusként is gyorsan megértik hogy mit szeretnék. A végeredmény pedig az elvárásainkat is meghaladja! Nekünk a felújítás és bővítés során segítettek tervezéssel és műszaki ellenőrzéssel. Meggyőződésem, hogy pár milliót spóroltunk azzal hogy együttműködtünk Velük! Barátomék családi házát is Ők tervezték, és a kivitelezés alatt is folyamatos támogatást nyújtottak! Gratulálok, mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész kazán tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazán tervezés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kazán tervezés átlagára 1700 - 3200 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Nyíregyházán a kazán tervezés szolgáltatáshoz már 60 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek épületgépészt Nyíregyházán?

Jelenleg 46 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAZÁN TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy épületgépész?

Egy épületgépész a következő feladattal bízható meg bátran: kazán tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi épületgépész segítségét?

Egy profi épületgépész a kazán tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha épületgépészt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas