Kádcsere Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját, és élvezze az új érzést! Cégünk kiváló szakembereket biztosít Önnek, akik garantáltan minőségi munkát végeznek. Válasszon a különböző árkategóriák közül, amelyek függnek a kád típusától és méretétől. Az árak tartománya 50 000 és 200 000 forint között mozog. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és kérje a szolgáltatásunkat!

11 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

Lóránd

Lóránd

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

60200 - 113000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Kádcsere

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
2 éve
Balázs T.
Balázs T. 4431 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Budapest Pest megye.

  • Kádcsere

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt szakembernek tűnt az egyeztetések során, viszont a munkájában nem az! A mi fürdőszobánkban egy vízórát telepített. Pontatlanul mérte be a helyét a vízórának, így rossz helyen vágta ki a meglehetősen drága csempét. És egyébként feleslegesen is. Mindezt annak ellenére, hogy kifejezett kérésem volt, hogy nagyon figyeljen erre, precíz munkát kértem.

Nándor
2 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Kádcsere

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tisztítószereket használjak a fürdőkádhoz?

Ajánlott tisztítószerek közé tartoznak a Cif Fürdőszobai Universal tisztítószer (ára kb. 1100-1300 forint), a Domestos fürdőszobai folteltávolító (ára kb. 1000 forint) és a WC-Duck Aktív Hab tisztítószer (ára kb. 700-800 forint). Azonban fontos figyelembe venni az adott fürdőkád anyagát és állapotát, valamint az esetleges érzékenységeket, allergiát és vegyszerekkel szembeni érzékenységet. Éppen ezért javasolt a termékek alapos tanulmányozása és szakértői tanácsadás igénybevétele.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen intézkedéseket kell tennem, ha beázás történt a fürdőkád alatt?

Azonnal ki kell szárítani a beázott területet, kikapcsolni a vízellátást és fel kell hívni a szakembert. Árak változóak lehetnek, javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot az adott cég vagy szakember részéről.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit tehetek a csőtörés helyreállítása érdekében?

A csőtörés helyreállítására javaslom a Vízszerelő Budapest szolgáltatását, amely egy tapasztalt és megbízható csapat, akik 24/7 elérhetők és sürgősségi beavatkozást is vállalnak. Az árak függenek a probléma nagyságától és a szükséges anyagoktól, azonban általában körülbelül 30.000-50.000 forintba kerül. Az esetleges további kérdésekkel kapcsolatban ajánlom a Vízszerelő Budapestet felkeresni.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet javítani a csaptelepet a fürdőkádon?

A legjobb módja a csaptelep javításának a fürdőkádon az, ha hívunk egy szakembert, aki egyedi megoldást kínál a hibára. Az árak változhatnak attól függően, hogy milyen típusú csaptelepről van szó és milyen az a javítandó hiba. Az átlagos javítási költség általában 10 000-20 000 forint körül alakul.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán