Kádcsere bontás nélkül Nyíregyháza területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kádcsere bontás nélkül - a tökéletes megoldás, ha meguntad régi, kopott kádat, de nem szeretnél hosszadalmas, drága bontási munkálatokkal bajlódni. Megbízható szakembereink segítségével könnyedén és gyorsan megcseréljük a kádat anélkül, hogy kárt okoznánk a fürdőszobádban. A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Szolgáltatásunk árai nagyon versenyképesek, és attól függnek, hogy milyen típusú kádat választasz. Ne habozz, kérj ajánlatot még ma!

11 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

17400 - 32700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Balázs K.
Balázs K. 4433 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. Budapest Pest megye. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Kádcsere bontás nélkül

    3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors,precíz,szakképzett emberek.Csak ajánlani tudom mindenkinek

Lipót
2 éve
Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • Kádcsere bontás nélkül

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve
Gyula U.
Gyula U. 4246 Nyíregyháza Online

25 Éves Szakmai Tapasztalattal. Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Kádcsere bontás nélkül

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Locsolási mellékmérő felszerelésével bíztam meg őket, bár a negatív kommentek alapján volt bennem némi félelem. Telefonon korrektül elmagyarázták a teljes procedúrát (mit csinálnak ők, mit kell a csatornázási műveknél intézni, mit kell a vízműveknél), a megbeszélt időpontban kijöttek és korrektül elvégezték a munkát. E-mailre nagyon lassan válasznak (kb 1 hónap átfutási idő...), úgy nem érdemes próbálkozni, de telefonon könnyen elérhetőek és készségesen válaszolnak.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere bontás nélkül közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen kiegészítőket javasolsz a kádcsere mellé?

A kádcsere mellé javasoljuk a Zuivergel 30kg-os vízkőoldó granulátumot, amelynek ára 5390 Ft. Továbbá ajánljuk a MepaFix fugázópasztát, amelynek ára 1490 Ft/tubus. Ezek a termékek garantálják, hogy a kád hosszú élettartammal rendelkezik, és megfelelő karbantartást biztosítanak.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyek a kádcsere konkrét előnyei a fürdőszobai környezetben?

A kádcsere konkrét előnyei között szerepelnek az új víztakarékos modellek, amelyek akár 50% -kal kevesebb vizet használnak, valamint az antibakteriális bevonatok, amelyek csökkentik a penészesedést és a baktériumok elszaporodását a fürdőszobában. Az árak változóak a kiválasztott márkától függően, de általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kádcsere árait?

A kádcsere ára függ több tényezőtől, például a kád anyagától, méretétől és a beszerelés költségétől. Az árak változóak, azonban átlagosan egy ablakos acélkádcsere beszerelése Magyarországon kb. 150 ezer forintba kerülhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan határozható meg, hogy valóban szükség van-e a kádcsere?

A kád cseréjére akkor van szükség, ha a kád károsodása, repedése vagy szivárgása már nem javítható, és a kád biztonsági vagy esztétikai okokból cserére szorul. A kád árát befolyásolják az anyagok, például a fém vagy a műanyag, a kád mérete és stílusa. Általában az új kád ára 60 000 és 400 000 forint között változhat. Tanácsos szakemberhez fordulni a szükséges javítások és cserék értékeléséhez.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán