Kádtöltő csaptelep javítása Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Kádtöltő csaptelep javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 5000-9300 Ft/db között. Fedezd fel Nyíregyháza legjobb vízszerelőit! Talán nehéz megtalálni a megfelelő szakembert a Qjob-on? Semmi gond! Oszd meg velünk a problémádat, és a Nyíregyházán elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a probléma megoldásában! Profiljukat összehasonlíthatod, visszajelzéseiket tanulmányozhatod és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. És mindezt DÍJMENTESEN! Az árak 5000-9300 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú javításra van szükség. De ne aggódj, garantáltan korrekt árakat kínálunk, amelyek megfelelnek a szolgáltatás minőségének. Ne habozz, fedezd fel Nyíregyháza legjobb vízszerelőit, és javítsd meg kádtöltő csaptelepedet még ma!

11 szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kádtöltő csaptelepek javítását Nyíregyházán!

Árpád M.
Árpád M. 4405 Nyíregyháza Online

Szakemberek 1 órán belüli kiérkezéssel garantálják dugulásának megszüntetését éjjel-nappal. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk duguláselhárítást Budapest, és Pest megyében. NINCS Kiszállási Díj. Garanciális Munkavállalás. Azonnali Segítség.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Duguláselhárítás Budapesten a 10.kerületben volt a konyhában. Profi munka segítőkész szakemberek!

Izidor
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert és szerezd meg a kiváló kádtöltő csaptelep-javítás szolgáltatásunkat! Érkeznek azonnali ajánlatok a helyi, megbízható szakemberektől. És ami még jobb – ez az ajánlat teljesen INGYEN van és NEM kötelez semmire! Kattints most, és javítsd ki a problémát perceken belül!

Egy szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását, kádtöltő csaptelep javítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért változik a kádtöltő csaptelep víznyomása fürdés közben?

A kádtöltő csaptelep víznyomása fürdés közben azért változik, mert a víznyomás csökkenése a csaptelep és a fürdő közötti csövek elzáródására vagy korrodálódására utalhat. Ezen probléma megoldására javasoljuk, hogy ellenőrizze a csöveket, és szükség esetén cserélje ki a csaptelepet vagy a csöveket. Általában a kádtöltő csaptelepek ára 10 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart egy kádtöltő csaptelep cseréje?

Általában egy kádtöltő csaptelep cseréje 1-2 órát vesz igénybe, attól függően, hogy mennyire bonyolult a beépítés. Az árak változóak lehetnek, de átlagosan 20 000-30 000 forintba kerül egy jó minőségű kádtöltő csaptelep. Fontos, hogy a cserét szakember végezze el, hogy biztos lehessünk a megfelelő működésben és a csaptelep hosszú élettartamában.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú kádtöltő csaptelep ajánlott egy vidéki stílusú fürdőszobához?

Ajánlott egy hagyományos stílusú kádtöltő csaptelep, például a Grohe Bridgeford, amely 33 000 forint körüli áron érhető el.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghatározni, hogy melyik kádtöltő csaptelep típusra van szükségem?

A megfelelő kádtöltő csaptelep típus kiválasztásához figyelembe kell venni a kád formáját, a falhoz való távolságot és a csaptelep funkcióit. Ajánlott olyan csaptelepet választani, amelynek a kifolyója legalább 15 cm-re van a falaktól, és amelynek van zuhanyfeje is. Javasolt csaptelepek közé tartozik a Grohe Eurosmart Cosmopolitan kádtöltő csaptelep, amelynek ára általában 30 000-40 000 forint között van.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán