Kerítés festés Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 63 szobafestő közül, 3300-6200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a kerítés festés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 szobafestő most online

Norbert

Norbert

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerítés festés Nyíregyházán?

3300 - 6200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Ádám O.
Ádám O. 4400 Nyíregyháza Online

Munkájára igényes, megbízható, profi gipszkartonszerelőként bárminemű elképzelések teljeskörű megvalósítását vállaljuk! Fő profilunk: Csempe festés, Festés, Falfestés szivaccsal, knaufastés, aljzat betonozás

 • Kerítés festés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Unfer úr ès csapata cègnevükhöz hüen tènyleg profi munkàt vègeztek. A kapcsolat tartàs egyszerü volt, minden emailre ès telefonra vàlaszoltak, a hatàridöt percre pontosan tartottàk. Gyönyörü lett a fürdöszoba, nagy köszönet. Biztosan öket hívom majd a következö burkolàsi munkàra is.

Róbert L.
Róbert L. 4405 Nyíregyháza Online

Üdv! 4 fős csapattal alacsony határidővel vállalunk munkát. Fő profilunk: Festés előtti falcsiszolás, Tapétázás, festés, mázolás, Lábazat festés, mintás tapétázás, lambéria

 • Kerítés festés

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Unfer Zoltán és burkolócsapata megérdemli a jo osztályzatot - pontos és precíz munkavégzés, rövid határidök és elfogadható árszint jellemzi tevékenységüket. A munkavégzés részének tekintik a befejezés utáni környezetrendezést, ami szintén érdemeikröl ad bizonyosságot.

Ákos S.
Ákos S. 4431 Nyíregyháza Online

Tisztelet ajánlatkérő több éves építőipari tapasztalattal és szakiskolával rendelkezzem nem ijedek meg a kihívásoktól és a munkától. Vállalok homlokzati hőszigetelést,gipszkartonozást,szobafestést-mázolást-tapétázást.Kisebb munkák is érdekelnek árat csak felmérés után tudok mondani. Hívjon bizalommal Fő profilunk: Ereszdeszka festés, Szobafestés, mázolás tapétázás, Aluminium radiátor festés, fűrészporos tapétázás, csempe bontás

 • Kerítés festés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Zoltánék korrekt munkát végeztek, kiszámíthatóan, szép lett az eredmény. Zoli végtelenül becsületes is volt az elszámolásnál. Köszönet érte.

György G.
György G. 4431 Nyíregyháza Online

Szobafestést ill hőszigetelést vállalunk 20 éves tapasztalattal. Miskolc, Kazincbarcika és vonzáskörzete. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe festés, mázolás, Festés előtti falmosás, cső mázolás, födém készítés

 • Kerítés festés

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Szuper csapat, nagyon szép munkával, korrekt hozzáállással.

Sándor I.
Sándor I. 4405 Nyíregyháza Online

László János vagyok. Tizenöt éve foglalkozom lakásfelújítással, generálkivitelezéssel, festéssel. A munkámban a legfontosabb a megrendelőim elégedettsége. Ezért a legalalapvetőbbnek tartom preciz, minőségi munkát. Főbb szolgáltatásaink: Gépi festés, Minőségi szobafestő, Gépi festés, tapétázás, csempe bontás

 • Kerítés festés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Viszonylag rövid határidővel vállalták a lakásom teljes burkolási munkálatainak kivitelezését. Korrekten tájékoztattak, írásbeli árajánlatot kaptam (ami ma szinte csoda számba megy!). A munkafolyamatot precízen és tisztán (!) végezték. Ha kérdésem volt, vagy változtatni szerettem volna az eredeti elképzelésemen, rendkívül rugalmasan álltak hozzá ezekhez is! A kivitelezéssel, minőséggel, szakmai hozzáállással egyaránt nagyon elégedett vagyok! Ezúton is köszönöm a szuper munkát! Mindenkinek ajánlom Őket!

Gyula U.
Gyula U. 4405 Nyíregyháza Online

Lakásfelujitast ezen belúl bontast es épitest vállalok.Gipszkarton szerelest és homlokzati hőszigetelest festessel,ablakcsere,ajtocsere beepitessel vállalok.Festes es gépi szórás (csarnokok).Csarnokban irodakialakitás.Szilard szerkezet vagy szarazepiteszettel. Fő profilunk: Festés előtti falcsiszolás, Szabó Dávid szobafestő, Konyhabútor festés, házfelújítás, erkély betonozás

 • Kerítés festés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, megbízható, igényes kivitelezés. Kiváló szakemberek, mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő kerítés festés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés festés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kerítés festés átlagos díja 12200 - 23000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Nyíregyházán a kerítés festés szolgáltatáshoz már 57 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 44 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szobafestőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kerítés festés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

Egy megbízható szobafestő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: szobafestő?

Ha egy megfelelő szobafestő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kerítés festés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas