Mennyezeti repedések eltüntetése Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 62 szobafestő közül! Korrekt mennyezeti repedések eltüntetése árak — 1000-2000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 szobafestő most online

Botond

Botond

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mennyezeti repedések eltüntetése Nyíregyházán?

1000 - 2000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Sándor K.
Sándor K. 4481 Nyíregyháza Online

Jó napot kívánok, szobafestö, vagyok. és rokon, szakmában jártas. garancia és pontos munka végzésés. Alkohol és dohányzás mentes vagyok. Köszönöm a gyors bizalmat. Kis munkákat is vállalok, akár hétvégén is. Feladatok amiket vállalok: Dekorációs falfestés, Garanciával, Fűtéscsövek festés, beton festés, gránit

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szuper munkát végeztek, az eredmény tökéletes lett! Nagyon megbízható, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Csak ajánlani tudom őket!

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Magyar festők hálózata. Értékelt festők. Friss, profi megközelítés. Azonnali online... Szolgáltatásaink: Aluminium radiátor festés, Ingyenes helyszíni felmérés, Homlokzatfestés, makulatúrázás, lépcső betonozás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégettek vagyunk Ricsi és csapata munkájával. Nem ígérget a vakvilágba, de amit ígért azt teljesíti. Érdemes a tervekről konzultálni vele, jó ötletekkel segíti, hogy azt tudjuk/ ják megvalósítani, amit megálmodtunk!

Tisztelt Ajánlatkérők! Vállalom ingatlanja festését, burkolását, felújítását, legyen az lakás, ház, társasház,iroda vagy ipari ingatlan. Sok éves, sok színű tapasztalattal. Fiatalos, antialkoholista csapattal. Fő tevékenységeim: festés, mázolás, tapétázás, hideg-meleg burkolás, gipszkartonozás, bontási munkák. Főbb szolgáltatásaink: Palatető festés, Beltéri festés-mázolás, Tisztasági festés, fürdőszoba festés, aljzat betonozás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az építőipar gyászos időszakában, ami a pontosságot és szakmaiságot illeti, kiemelkedő szakember és a csapata. Ők adtak reményt, hogy egyszer mégis csak befejeződik az építkezésünk. Ricsiék mindig időben jöttek, amit megbeszéltünk az úgy készül el, ahogy azt elképzeltük. Nagyon tisztán, szépen és pontosan dolgoznak és ami manapság olyan ritka, mint a fehér holló, MEGBÍZHATÓAK! Köszönjük! Csak ajánlani tudom mindenkinek őket!

Kézzel festett, egyedi faldekoráció készítése megrendelésre! Díszítőfestés, graffiti. Díszítőfestés, egyedi festett faldekoráció tervezéstől a kivitelezésig. Falfestés. Feladatok amiket vállalok: Fűtéscső festés, Tapétázás, festés, mázolás, Szekrény festés, fa lakkozás, lépcsőbetonozás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Profi, gyors és barátságos kivitelező, csak ajánlani tudom.

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Víz- Fűtésszerelés. Bontás. Kertrendezés. Gipszkartonozás. Burkolás. Ingyenes ajánlatkérés. Szolgáltatásaink: Meszelés, Szobafestés Korrekt Áron, Fűtéscső festés, csík makulatúrázás, zsalukő betonozás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Precíz,pontos,gyors munkát csinál a megbeszélt időn belül. Munkájára nagyon igényes.Mi teljesenmeg voltunk vele elégedve! Hamarosan hívom az ujjabb munka miatt!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Üdvözlöm! Vállalom csalàdi hàzak,lakàsok ,irodák glettelését ,festését mázolàsát.Sok éves tapasztalat ,precíz tiszta munkavégzés! Ingyenes felmérés!!! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Geometrikus falfestés, Ingyenes Felmérés és Árajánlat, Régi kőporos vakolat festés, laminált parkettázás, lambéria

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, precíz szakember, aki az időközben felmerült extra kéréseimet is rugalmasan tudta kezelni és a megbeszélt időpontra megcsinált mindent. Szívből ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő mennyezeti repedések eltüntetése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezeti repedések eltüntetése: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a mennyezeti repedések eltüntetése átlagára 3300 - 6200 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Nyíregyházán a mennyezeti repedések eltüntetése szolgáltatáshoz már 48 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Nyíregyházán?

Most 37 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZETI REPEDÉSEK ELTÜNTETÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned amennyiben erre van szükséged: mennyezeti repedések eltüntetése.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: szobafestő?

Ha egy megfelelő szobafestő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A mennyezeti repedések eltüntetése és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas