Műanyag ajtó javítás Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj műanyag ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen 55 szakembert műanyag ajtó javítására Nyíregyházán. Minőségi szolgáltatások, gyors és hatékony megoldások. Kérjen árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 műanyag ajtójavító most online

Tibor

Tibor

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Daniel

Daniel

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a műanyag ajtó javítás Nyíregyházán?

8900 - 16700 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb műanyag ajtójavítóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező műanyag ajtójavítót!

Árpád N.
Árpád N. 4551 Nyíregyháza Online

10 éves szakmai tapasztalattal és múlttal javítunk, cserélünk redőnyöket és szúnyoghálókat. Mi vagyunk a megoldás bármilyen nyílászáró vagy árnyékolástechnikai probléma esetén.

 • Műanyag ajtó javítás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mind minőségben, mind hozzáállásban profi társaság, s a humoruk sem utolsó

Péter K.
Péter K. 4405 Nyíregyháza Online

A harmonikaajtók magasságát díjmentesen pontos méretre szabjuk. A megvásárolt ajtót házhoz visszük az ország minden pontjára. Termékek készre gyártva.

 • Műanyag ajtó javítás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon udvarias kiszolgálásban, és tanácsadásban volt részem. Legközelebb is őket választom.

Roland G.
Roland G. 4431 Nyíregyháza Online

Beltéri ajtócsere gyorsan és egyszerűen. Több mint 1 000 féle beltéri ajtó egy kattintásra. A legjobb ajtók a legjobb árakon! Olcsótól a prémiumig. Egyedi tervezésű ajtók. 1000-féle beltéri ajtó. Év végi akció. Szolgáltatások: CPL Fóliás beltéri ajtók, Mart MDF beltéri ajtók.

 • Műanyag ajtó javítás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkészek. Nagy választék

G Sonkoly
3 éve

10 éves szakmai tapasztalattal és múlttal javítunk, cserélünk redőnyöket és szúnyoghálókat

 • Műanyag ajtó javítás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Gyors pontos kiszolgálás

Gyula S.
Gyula S. 4432 Nyíregyháza Online

2 zár, 15+1 ponton záródik, 7 cm vastag ajtólap, kulcs nélküli zárás funkció. Bárhol beeéítjük Önnek. Importőrtől. Beépítési Akció. Országosan bárhol. Márkák: HiSec Ajtó, TerraSec Ajtó.

 • Műanyag ajtó javítás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ajtó, ablak cserét végeztettem velük. Áthidalózni kellett főfalat, és egy-két apróbb átalakítást még elvégezni, ablakot felfalazni. Minden simán, gördülékenyen ment. Meg vagyok elégedve az elvégzett munkával.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj műanyag ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő műanyag ajtó javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag ajtó javítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a műanyag ajtó javítás átlagos díja 7600 - 14300 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 43 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a munkával bízható meg: műanyag ajtó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy jó ajtószerelő a műanyag ajtó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas