Panellakás fürdőszoba felújítás Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 62 fürdőszoba felújító közül! Korrekt panellakás fürdőszoba felújítás árak — 11600-21800 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 fürdőszoba felújító most online

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

Mennyibe kerül a panellakás fürdőszoba felújítás Nyíregyházán?

11600 - 21800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Ádám B.
Ádám B. 4433 Nyíregyháza Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Megbízható kivitelező. Garanciális munka. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel. Amiket vállalok: Csempe felújítás; Wc burkolás, teljes körű lakásfelújítás, szobafestés

 • Panellakás fürdőszoba felújítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan a megbeszéltek szerint jöttek, tiszta környezetet hagytak maguk után. Jóval olcsóbban dolgoztak, mint amilyen ajánlatot más üvegesektől kaptunk.

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád lefolyó szerelés; Wc hátfal felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, fal csiszolás

 • Panellakás fürdőszoba felújítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Minden a megrendelés szerint zajlott!A boltban kedvesek és segítőkészek voltak!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc felújítás, 7x napos határidő, kisebb munkát

 • Panellakás fürdőszoba felújítás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ok.

Fürdőszoba Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Építkezés. Kedvezmények. Lakberendezés. Szolgáltatások: Lakberendezés, Fürdőszoba, Konyha. Amiket vállalok: Fürdőszoba csempe felújítás; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, ház festés

 • Panellakás fürdőszoba felújítás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

gyors korrektek rugalmasak precizek csak ajanlani tudom őket.

Géza N.
Géza N. 4481 Nyíregyháza Online

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk Főbb szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc burkolás, 4-5 nap felújítási munkaidő, szobafestés

 • Panellakás fürdőszoba felújítás

  2000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt hozzáállás, folyamatos kapcsolattartás, profi kivitelezés. Már az első naptól .lakás és kapu kulcsot biztosítottam a folyamatos munkavégzéshez. Maximálisan megbízható munkavégzést, kivitelezést tapasztaltam, igen kedvező elszámolás mellett. Legközelebb is Sárvári Tamást hívnám, ha felmerül elektromos kivitelezési igény, de apróbb munkához is.

György G.
György G. 4246 Nyíregyháza Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba kialakítása; Wc hátfal felújítás, 8x napos határidő, festő mester

 • Panellakás fürdőszoba felújítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

2 különbözö nap mentem oda, mindkét alkalommal tábla van kiirva az ajtóra, hogy külső munkán van, egy telefonszámmal. Hivtam, de nem volt válasz, vagy visszahivás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító panellakás fürdőszoba felújítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás fürdőszoba felújítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a panellakás fürdőszoba felújítás átlagos ára 10300 - 19400 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőszoba Felújítók - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fürdőszoba felújítót Nyíregyházán?

Most 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk fürdőszoba felújítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált fürdőszoba felújítót hívnod amennyiben erre van szükséged: panellakás fürdőszoba felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fürdőszoba felújító?

A jó fürdőszoba felújító pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha fürdőszoba felújítót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas