Termosztátos zuhany csaptelep javítása Nyíregyháza területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt termosztátos zuhany csaptelep javítást Nyíregyházán? Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb specialistákat közülünk! Választhatsz 67 vízszerelőnk közül és az árak 15900-29900 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen javításra van szükséged. Ne habozz, keress minket és mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert! Ráadásul mindezt DÍJMENTESEN teheted meg, így semmilyen kockázatot nem vállalsz!

10 szakember, aki végzi a termosztátos zuhany csaptelep javítását most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

17200 - 32300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a termosztátos zuhany csaptelep javítását Nyíregyházán!

Sándor B.
Sándor B. 4433 Nyíregyháza Online

Olcsó duguláselhárítás azonnal, profin a profiktól. Garancia és 12 éves tapasztalat.

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt árajánlat, precíz, tiszta, hozzáértő munka jellemzi a céget! Pontosan kezdtek és határidőre végeztek.

Marcel
3 éve

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h hívás után 1-2 h Dugulás kidugítva. 365/365 nap mint nap gyorsan megbízhatóan pontosan megfizethető.

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Telefonon hívtam őket fűtésrendszer tömítés miatt. Nagyon kedvesen és profi módon segítettek már a telefonban megoldani a problémát.

Dávid
3 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert azonnal a termosztátos zuhany csaptelep javításához! A helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt érkeznek árajánlataikkal INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a termosztátos zuhany csaptelep javítását, termosztátos zuhany csaptelep javítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan cserélhetem ki a termosztátos zuhany csaptelep légkeverőjét?

A termosztátos zuhany csaptelep légkeverőjének cseréjéhez először is ki kell kapcsolni a vízellátást, majd eltávolítani a régi légkeverőt a csaptelepről. Ezután helyezze fel az új légkeverőt, és szorítsa meg a csavarokat. A legtöbb légkeverő ára 1000-5000 forint között mozog. Fontos, hogy a cserét szakember végezze, ha nincs tapasztalata a csaptelepekkel.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért szivárog a termosztátos zuhany csaptelep széle a falnál?

Valószínűleg a Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan zuhany csaptelep széle nem lett megfelelően beillesztve a falba. Javasoljuk, hogy hívjon szakembert a csaptelep újra beillesztéséhez és szükség esetén a tömítések cseréjéhez. Az árak változóak lehetnek, de általában körülbelül 20 000-30 000 forintba kerül a javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy tisztíthatom meg a termosztátos zuhany csaptelep beállító karját?

A termosztátos zuhany csaptelep beállító karjának tisztításához javasoljuk, hogy használjon egy vízkőoldó szert, például a Cillit Bang Power Cleaner termékét, amely 990 forintba kerül. Alkalmazza a terméket a karra, hagyja hatni 10-15 percig, majd öblítse le bő vízzel. Ha a vízkő lerakódások még mindig jelen vannak, használjon egy fogkefét, hogy óvatosan dörzsölje le őket. Ne használjon éles eszközöket vagy súrolószereket, mert ezek károsíthatják a felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik a termosztátos zuhany csaptelepen a hideg vízforgató?

Valószínűleg a hideg vízforgató szelep nem megfelelően van beállítva vagy meghibásodott. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a szelep beállítását és szükség esetén cserélje ki a meghibásodott alkatrészt. A megfelelő szelep ára általában 5000-10000 forint között van.

Olvas