Vízbekötés Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Vízbekötés? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Válogass 69 szolgáltatásbeszerelő közül, 5900-11100 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legmegbízhatóbb szakembereket Nyíregyházán a vízbekötéshez! Nem tudod, hogyan kezdj neki a szakemberkeresésnek? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy segítsenek a problémád megoldásában! Profiljukat, visszajelzéseiket és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntesz. És mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot és találd meg a tökéletes szakembert a Qjob-on!

10 vízvezeték-szerelő most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

András

András

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

5900 - 11100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Nyíregyházán!

Sándor B.
Sándor B. 4433 Nyíregyháza Online

Olcsó duguláselhárítás azonnal, profin a profiktól. Garancia és 12 éves tapasztalat.

  • Vízbekötés

    3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt árajánlat, precíz, tiszta, hozzáértő munka jellemzi a céget! Pontosan kezdtek és határidőre végeztek.

Marcel
3 éve
Balázs T.
Balázs T. 4431 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Budapest Pest megye.

  • Vízbekötés

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt szakembernek tűnt az egyeztetések során, viszont a munkájában nem az! A mi fürdőszobánkban egy vízórát telepített. Pontatlanul mérte be a helyét a vízórának, így rossz helyen vágta ki a meglehetősen drága csempét. És egyébként feleslegesen is. Mindezt annak ellenére, hogy kifejezett kérésem volt, hogy nagyon figyeljen erre, precíz munkát kértem.

Nándor
2 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Vízbekötés

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szolgáltatásbeszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízbekötés közben Nyíregyházán