Vízvezeték lefektetése a talajba Nyíregyháza területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték lefektetése a talajba: Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on és tedd meg az első lépést a korrekt vízvezeték lefektetése felé! Válogass 64 csatornázó közül és kérj díjmentes árajánlatot a Nyíregyházán elérhető legjobb specialistáktól! Az árak 3200-6000 Ft/nm között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú vízvezetéket szeretnél lefektetni. Miután megosztottad velünk a feladatot, a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. És mindez teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz, kérj árajánlatot még ma és tedd meg az első lépést a korrekt vízvezeték lefektetése felé!

11 vízvezeték-szerelő most online

Árpád

Árpád

Ma is elvallalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

3300 - 6200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Nyíregyházán!

Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb...

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Valami egészen elképesztő, hogy egy februárban megrendelt locsolási mellékmérőt a mai napig nem sikerült beszerelniük. Az eddig befizetett pénz, a tervek, egyéb papírok persze náluk vannak. A korábban általuk megadott időpontokat lemondták vagy csak egyszerűen nem jelentek meg. Azóta egyik telefont sem veszik fel. A Skype elérhetőség is csak dísznek van megadva a honlapjukon. Emailre meg, ahogy olvasom, soha nem is reagáltak. Talán a Vízműveknek másik partnert kellene monopolhelyzetbe hoznia a kerületben.

Attila
2 éve
Péter K.
Péter K. 4431 Nyíregyháza Online

Áraink kiszámíthatóak és minden munkánkra garanciát vállalunk. Nézze meg referenciáinkat.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kamerás cső és csatornavizsgálatra jött ki hozzánk az úr mert dugulásunk volt mint kiderült elég mélyen. Elvégezte a munkát gyorsan.

Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízvezeték lefektetése a talajba közben Nyíregyházán