Zár feltörés Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zár feltörő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen szakembereket a Nyíregyháza területén zárak feltöréséhez! Profi megoldások és gyors segítség elérhető. Hívjon most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 zár feltörő most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Gyula

Gyula

Érdekel.

Mennyibe kerül a zár feltörés Nyíregyházán?

14000 - 26300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zár feltörők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zár feltörőt!

Zoltán J.
Zoltán J. 4400 Nyíregyháza Online

Ajtónyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Zár feltörés

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Jók a srácok.

Ifj. S.
Ifj. S. 4551 Nyíregyháza Online

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Zár feltörés

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Eredetiség vizsgára vittem az autómat, nagyon gyors ügyintézés és nagyon kedves kiszolgálás várt. 🙂

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Zár feltörés

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Megbízhatók és korrektek

György P.
György P. 4433 Nyíregyháza Online

Zárbetét csere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem.

 • Zár feltörés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Első nekifutásra a sárga szín, idézem: " kráteres lesz,mert nem takar rendesen"... több munkájukat is láttam,kifogástalan volt mind. Újból megpróbálom, hátha másodjára ez is sikerül.

Miklós P.
Miklós P. 4432 Nyíregyháza Online

Beakadt, beszorult zár azonnali javítása Budapest területén. Azonnali ajtónyitás. Azonnali...

 • Zár feltörés

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Becsapódott a biztonsági ajtó mögöttem! Se telefon se lakáskulcs. Emlékeztem, hogy a liftben van egy hirdetés és a szomszéd telefonjáról tettem egy próbát. Egy órán belül roncsolás mentesen nyitották ki az ajtómat! Az ár is rendben volt! Mindenkinek ajánlom a Zárkontrollt! Hála a matricának🙏

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zár feltörő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zár feltörés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zár feltörés: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a zár feltörés átlagára 12800 - 24000 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Nyíregyházán a zár feltörés szolgáltatáshoz már 48 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Nyíregyházán?

Most 37 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁR FELTÖRÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lakatost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakatost megbíznod ha erre van szükséged: zár feltörés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakatos?

Egy megbízható lakatos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha lakatost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas