Minőségi zárjavítás Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárjavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen megbízható szakembereket Nyíregyházán zárjavításhoz! Profi szolgáltatásainkra számíthat. Hívjon most! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 zárjavító most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a zárjavítás Nyíregyházán?

8300 - 15600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárjavítók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárjavítót!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Zárjavítás

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Dusán G.
Dusán G. 4400 Nyíregyháza Online

Zárszerviz Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását.

 • Zárjavítás

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos. Csak ajánlani tudom!

János M.
János M. 4405 Nyíregyháza Online

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap.

 • Zárjavítás

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Zárszerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt zárral kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű zárszerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. Zárszerviz Bp. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárjavítás

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

Jenő S.
Jenő S. 4405 Nyíregyháza Online

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz, Ajtó és Zár nyitás 0-24.

 • Zárjavítás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Készségessen segítettek a problémám megoldásán.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárjavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárjavítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárjavítás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a zárjavítás átlagos ára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakatost Nyíregyházán?

Jelenleg 38 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRJAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő munkával kereshető meg: zárjavítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi lakatos segítségét?

Egy profi lakatos a zárjavítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha lakatost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas