Zománc kád felújítása Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőszobáját zománc kádjával! Keresse szakemberünket Nyíregyházán, aki garantáltan minőségi munkát végez, és a legjobb ár-érték arányt kínálja. A zománc kád felújítása árak 25.000 Ft-tól indulnak, a pontos ár azonban függ az adott kád állapotától és méretétől. Ne halogassa tovább, hívjon most és élvezze a friss, új fürdőszobát!

10 szakember, aki végzi a zománc kád felújítását most online

István

István

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc kád felújítását Nyíregyházán!

András S.
András S. 4432 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával! Hívjon Most! Hajdú-Bihar megyében. Garanciával. Profi eszközökkel.

  • Zománc kád felújítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Csak pozitív tapasztalataim vannak a céggel. Pontosak precízek kedvesek és nincsenek elszállva az árakkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Géza
2 éve
Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • Zománc kád felújítása

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h hívás után 1-2 h Dugulás kidugítva. 365/365 nap mint nap gyorsan megbízhatóan pontosan megfizethető.

  • Zománc kád felújítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Telefonon hívtam őket fűtésrendszer tömítés miatt. Nagyon kedvesen és profi módon segítettek már a telefonban megoldani a problémát.

Dávid
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt a zománc kád felújításához és percek alatt ajánlatot kapsz az ellenőrzött helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc kád felújítását, zománc kád felújítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi okozhatja a zománc kád kopását?

A zománc kád kopását általában a túlzott használat, a karcok és a vegyi anyagok okozzák. A kopott kádak helyreállításához általában 30 000-50 000 forintot kell fizetni. Ajánlott a kád rendszeres tisztítása és karbantartása a kopás megelőzése érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a zománc kád repedt?

Ha a zománc kád repedt, akkor javítani vagy cserélni kell. A javítás ára általában 20 000-30 000 forint között van, míg a cserére általában 100 000-150 000 forintot kell számítani. Ajánlott szakemberhez fordulni a javítás vagy cserére vonatkozóan.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú zománcot használnak a kádak felújításához?

A kádak felújításához általában a Porcelanosa vagy a Kaldewei zománcot javasoljuk, melyek árai általában 20-30 ezer forint között mozognak. Azonban javasoljuk, hogy a felújítást egy szakember végezze el, hogy biztosan megfelelő minőségű és tartós eredményt kapjunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet elkerülni a kádhibákat a felújítás során?

A kádhibák elkerülése érdekében javasolt a megfelelő szakember kiválasztása, a minőségi anyagok használata és a precíz munkavégzés. A megfelelő szakember kiválasztásához ajánlott referenciákat kérni, illetve megvizsgálni az árakat és a garanciális feltételeket. A minőségi anyagok használata szintén fontos, mivel az olcsóbb anyagok hajlamosak a korai elhasználódásra és a problémák okozására. A precíz munkavégzés pedig garantálja a hosszú távú és problémamentes használatot. Általánosságban elmondható, hogy a kádhibák elkerülése érdekében érdemes megbízni egy megbízható és tapasztalt szakembert, aki a legjobb minőségű anyagokat használja, és precízen dolgozik.

Olvas