Teljes körű öntvény kád felújítása Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tegye újjá fürdőszobáját Öntvény kád felújítással! Válassza kiváló minőségű szolgáltatásunkat, amelyet tapasztalt szakembereink biztosítanak Nyíregyházán. Ne pazarolja drága időjét a szakember keresésével, mi megoldjuk Önnek! Áraink rugalmasak, a felújítás ára függ a kád állapotától és méretétől. Ne habozzon, hívjon most és élvezze az új fürdőszobáját már holnap!

10 szakember végzi az öntvény kád felújítását most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Kálmán

Kálmán

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik az öntvény kádak felújítását Nyíregyházán!

Tamás K.
Tamás K. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. Budapest Pest megye. Regisztrált szerelő. 100% Garancia.

  • Öntvény kád felújítása

    5900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó szakember. Az ígért időben érkezett.Gyorsan elvégezte a munkát.Ajánlom mindenkinek.

András S.
András S. 4432 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával! Hívjon Most! Hajdú-Bihar megyében. Garanciával. Profi eszközökkel.

  • Öntvény kád felújítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Csak pozitív tapasztalataim vannak a céggel. Pontosak precízek kedvesek és nincsenek elszállva az árakkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Géza
2 éve

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h hívás után 1-2 h Dugulás kidugítva. 365/365 nap mint nap gyorsan megbízhatóan pontosan megfizethető.

  • Öntvény kád felújítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Telefonon hívtam őket fűtésrendszer tömítés miatt. Nagyon kedvesen és profi módon segítettek már a telefonban megoldani a problémát.

Dávid
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert az öntvény kád felújítására, és percek alatt kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat helyi szakemberektől! Ne habozz, kattints!

Egy szakember végzi az öntvény kád felújítását, öntvény kád felújítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú zuhanyfejet ajánl a kádhoz?

A kádhoz legjobban ajánlott zuhanyfej típus az esőztető zuhanyfej, amely egyenletesen oszlatja szét a vizet. Ajánlott például az Grohe Rainshower esőztető zuhanyfej, amely árban kb. 60 000 Ft-tól elérhető.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú szennyvíztisztító rendszerrel lehet csökkenteni a kád vízfogyasztását?

A kád vízfogyasztásának csökkentésére alkalmas típusú szennyvíztisztító rendszer a szürkevíz újrahasznosító rendszer. Az árak változóak, azonban átlagosan egy 4 fős család számára körülbelül 1-1,5 millió forintba kerülhet az ilyen rendszer telepítése.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen mosdó- és zuhanykabinok illenek az öntvény kádhoz?

Az öntvény kádhoz leginkább a Grohe és a Hansgrohe márkák mosdó- és zuhanykabinjai illenek, amelyek árai általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak. Azonban fontos figyelembe venni a kád méretét és a fürdőszoba stílusát is a megfelelő választás érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megszüntetni a kád vízszivárgását?

A kád vízszivárgásának megszüntetése érdekében javasolt a szifon ellenőrzése és tisztítása, valamint a vízvezeték-csatlakozások és a csövek ellenőrzése esetleges sérülések vagy repedések szempontjából. Ha szükséges, cserélje ki a szifont vagy a sérült csöveket. A szifon árak általában 2000-5000 forint között mozognak, míg a csövek cseréje általában 10 000-30 000 forintba kerülhet. Azonban javasolt szakember segítségét kérni a javításhoz.

Olvas