Mosogatógép bekötése csapra: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 vízszerelő közül! Korrekt mosogatógép bekötése csapra árak — 4100-7700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 vízszerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép bekötése csapra Nyíregyházán?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Richárd, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Helyszíni kiszállás és javítás. Szakértelem, garancia, gyártói támogatás. Szerviz, kellék. Nyomtató, fénymásoló, multifunkciós berendezés, szkenner szakszerű javítása garanciával.

 • Mosogatógép bekötése csapra

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb márkaszervíz csapat akikkel találkoztam. Mindig gyorsak, precízek, segítőkészek. Fiatalos lendület, csak ajánlani tudom őket!

Zsolt K.
Zsolt K. 4400 Nyíregyháza Online
Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. 100% Garancia. . 33 év tapasztalat.
 • Mosogatógép bekötése csapra

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szolgálatkész, érti is a dolgát, rugalmas és nagyon korrekten végzi a munkáját és nem utolsó sorban az árai is korrektek!! Bátran ajánlom mindenkinek!

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Háztartásigépek javítása üzembehelyezése hűtők fagyasztók ipari hűtők javítása. bizonyos területeken ingyenes a kiszállás! Hétvégén is elérhető. Éjjel-nappal hívható.

 • Mosogatógép bekötése csapra

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves kiszolgálás. Precízek és gyorsak. Kedvesen elmondták, mi hogyan fog zajlani és így is lett. 3 nap múlva már mehettem is a telefonomért. Kicserélték, amit kellett és azóta is tökéletesen működik minden. Köszönöm 😊

Tamás B.
Tamás B. 4431 Nyíregyháza Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors...

 • Mosogatógép bekötése csapra

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkészek!

Üdvözlöm! Kérjen ajánlatot most és az első évi karbantartást mi álljuk! | Klímaszerelés Budapesten. Melege van vagy fázik? Van megoldásunk. Hűtő-fűtő rendszerek telepítése és tervezése.

 • Mosogatógép bekötése csapra

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom, igazi lehuzos brigád! Bevittem egy készüléket hogy hamar lemerül és hogy nem azzal a gombbal kapcsol ki amivel kene. A papírra amit adtak már azt írták hogy en azt mondtam be sem kapcsol… elvitték bevizsgáltatni, nyilván nem lehet szervízelni, helyette tudnak egy újat adni 80ezerért, ezt meg hagyjam ott. Nem fogadtam el az ajánlatot. Amikor mentem a készülékért természetesen már be sem kapcsolt ahogy a papírra írták, mondván le van merülve. Haza hoztuk szét szedtük, és szét volt húzva a táp kábel ami nem adott áramot a készüléknek, de azt jelezte ha töltöm. Az egész arra ment ki hogy le húzzanak nem kevés pénzel! Undorító, még egyszer mondom senkinek nem ajánlom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosogatógép bekötése csapra közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép bekötése csapra: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a mosogatógép bekötése csapra átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Nyíregyházán az autófólia eltávolítás szolgáltatáshoz már 14 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓFÓLIA ELTÁVOLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: autófólia eltávolítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi vízszerelő?

A jó járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha vízszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas