Mosogatógép bekötése szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 vízszerelő közül! Korrekt mosogatógép bekötése árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 vízszerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép bekötése Nyíregyházán?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

István G.
István G. 4433 Nyíregyháza Online

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Országosan. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Mosogatógép bekötése

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors pontos precíz kiszolgálás.

Norbert P.
Norbert P. 4246 Nyíregyháza Online

Norbert, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hamar megérkezhet a nyár, készüljön fel a kánikulára. Telepítsen időben okosklímát! Kényelmes megoldás a hőség kezelésére, telepítsen okosklímát Otthonfelújítási támogatással. Szakszerű beszereléssel. 3 év gyártói jótálással. Hűtés-fűtés klímával.

 • Mosogatógép bekötése

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagy szakértelem, kiváló kommunikáció. Eddig háromszor segítettek. Csak ajánlani tudom.

Patrik
2 éve
Viktor G.
Viktor G. 4432 Nyíregyháza Online

Tisztelt Érdeklődő! Mosógépek, Mosogatógépek javítása, Szárítógépek javítása, Villany tűzhelyek, Villany sütők javítása, Főzőlapok, Javítása, Beüzemelése. Porszívó, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Olajsütő, Olaj radiátor, Hűsugárzó, Konyhai kisgépek Ventilátorok, Vízhűtők Javítása. Vezérlő, és fordulat szabályzó Elektronika panelek javítása. Háztartási kisgépeket a műhelyünkben az ügyfél által beszállítva javítunk. Figyelem, a javításra váró, vagy a már elkészült gépeket az ügyfél kiértesítésétől számítva, maximum 3 hónapig tároljuk, utána szanálásra kerülnek!

 • Mosogatógép bekötése

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Tegnap vittem el a tv-t, ma már kész is volt. Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve.

Üdvözlöm a profilomon. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk meg mosógépét. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. MInden hívást felveszünk....

 • Mosogatógép bekötése

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon ajánlom ezt a szervizt! Bejelentés után gyorsan felvették a velem a kapcsolatot. Másnap már jött is a szerelő. Profi módon tudta, hova kell nyúlni, nem a helyszínen kezdett el ismerkedni a készülékkel. Kiszállás és bevizsgálás annyiba került, amennyi kivan írva. Alkatrészbeszerzés és a javítás is pár napon belül megtörtént. Annyiba került, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Nem volt semmi utólagos machinálás. Javítás után a gép rendesen működik. Munka után igyekezett a koszt feltakarítani. Végig arcmaszkban dolgozik (vizsgál/javít). (Az eset idején Covid járvány volt.) Whirlpool mosógép

Mike
2 éve

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Országosan.

 • Mosogatógép bekötése

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt, gyors és pontos a kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosogatógép bekötése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép bekötése: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a mosogatógép bekötése átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Nyíregyházán a teljes autófóliázás szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELJES AUTÓFÓLIÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy vízszerelő?

Egy járműfényező ezzel a munkával bízható meg: teljes autófóliázás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy vízszerelő segítségét?

Egy jó járműfényező a teljes autófóliázás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha vízszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas