Telefon javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 17 telefon szerelő közül! Korrekt telefon javítás árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

Andor

Andor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon javítás Nyíregyházán?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! Telefon javítás szakszerűen. Megbízható szervizt keresel, aki garanciát is vállal? A készüléked ritka, amit sehol sem tudnak javítani? Megtaláltad a neked való szervizt! Technikusaink minden kihívást szívesen fogadnak.

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

  • Telefon javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Mint mindig szuper!!!!!!!! ajánljuk a legjobbat

Imre T.
Imre T. 4551 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.

Fő profilunk:, iphone 8 plus akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás

  • Telefon javítás

    3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Ez volt az első alkalom, hogy meglátogatta őt. A munkát gyorsan és pontosan végezték el, és a szolgáltatások árai nagyon jók voltak. Csak vásárolni fogok. Még egyszer nagyon köszönöm!

Nyíregyháza dolgozom, megyében is! Munkáim:, törött telefon kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere, xiaomi kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, telefon alaplap javítás

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Telefon javítás

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Az előadó abszolút megérdemelte a minősítést: profi, gyors, udvarias, szociábilis és stresszálló (amikor felhívtam egy másik ügyfelet, aki távol áll a digitális technológiától, aki nem ért semmit az adatszinkronizálásban és a Google-fiókokban, nagyon udvarias volt és nyugodtan elmagyarázta, általában nem a legbonyolultabb dolgokat ma).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon javítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a telefon javítás átlagára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést DACIA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: dacia szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a dacia szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: telefon javítás?

A dacia szerviz és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas