Vezetékes telefon javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt vezetékes telefon javítás árak — 7100-13400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

András

András

Еrdekel.

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vezetékes telefon javítás Nyíregyházán?

7100 - 13400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

György S.
György S. 4405 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Főbb szolgáltatásaink:, vezetékes telefon javítás, telefon usb csatlakozó javítás, telefon javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás

Szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon töltő javítás, asztali telefon javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Minden nagyszerű! Mindent megvettem, amire szüksége volt, és mindenről, amire szüksége volt, azonnal gondoskodtak. Mindent hozott, amire szüksége volt! Minden megtette a megbeszélt összeget, és egy bónusz ragasztotta az üveget, amit hozott magával is!!!!

Üdvözlöm! Ha készüléked meghibásodik, úgy garanciaidőn belül lehetőséged van díjmentes garanciális javításra. A garanciális igény a készülék dobozában található, vagy a vásárláskor kinyomtatott jótállási jeggyel vagy a készülék számlájával érvényesíthető. Erre értékesítési pontjainkon vagy közvetlenül a gyártói márkaszervizben van lehetőséged, melyekről itt tájékozódhatsz: Alcatel, Apple, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Microsoft, Samsung, Sony, ZTE

Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző csere

  • Vezetékes telefon javítás

    4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindenképpen ajánlom őt. Mestere a szakmájának. Tökéletesen elvégezte a munkát. Újraélesztett egy kínai téglát. A telefon még jobban működött.

Béla N.
2 éve
Zsolt S.
Zsolt S. 4400 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm a profilomon. Szolgáltatásaink:, telefon kijelző csere, iphone 6 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere, törött kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a kiváló munkát és a gyors, aznapi érkezést. Örömmel adok Önnek több ügyfelet. Emlékezett az elérhetőségekre - kapcsolatba lépek Önnel, ha bármi történik)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő vezetékes telefon javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vezetékes telefon javítás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a vezetékes telefon javítás átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZETÉKES TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált telefon szerelőt keresned ha erre van szükséged: vezetékes telefon javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A vezetékes telefon javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas