Adótervezés: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 adótanácsadó közül! Korrekt adótervezés árak: 21200-39800 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 adótanácsadó most online

Bettina Á.

Bettina Á.

Kedvezményt adok

Kata G.

Kata G.

Tapasztalt vagyok

Ildikó V.

Ildikó V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adótervezés Nyíregyházán?

21200 - 39800 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Teljes körű könyvelést vállalunk cégeknek és egyéni vállalkozóknak.

 • Adótervezés

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiemelkedő szaktudás, a könyvelés mellett adótanácsadás, konzultációk lehetősége, magas szintű ügyfélkapcsolat. Egyébként KIVA szakértők. Ha nyugodt akarsz lenni a könyvelésed felől, akkor őket válaszd!

Benedek
2 éve
Edina
Edina 4432 Nyíregyháza Online

Könyvelés Garanciával Szeged, Kedvező Könyvelés Díjak Könyvelőiroda nagy gyakorlattal a 09. kerületben.

 • Adótervezés

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Naprakészek és gyorsan segítenek, csak ajánlani tudom őket.

Elek
2 éve
Kiss Anita
Kiss Anita 4431 Nyíregyháza Online

2000 óta végzünk számviteli szolgáltatást. Mivel főállású munka mellett végezzük a tevékenységet ezért az Ügyfélfogadási idő 16 óra után, pénteken 14 óra után van. Telefonon napközben is elérhetőek vagyunk. Jellemzően limitált ügyfélszámmal dolgozunk, mert nálunk fontosabb a minőség mint a mennyiség. Valljuk, hogy csak úgy tudjuk az Ügyfeleink munkáját hatékonyan segíteni, ha van elegendő időnk egy-egy Ügyfél anyagának a feldolgozására, ellenőrzésére, elemzésére stb. Az Ügyfeleink és saját érdekeink védelmében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

 • Adótervezés

  6700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves Tündérek! Az elmúlt 4 év német adóbevallását, illetve családi pótlékot is Ti készítettétek el a férjem számára. Nagyon meg voltunk elégedve Veletek, és nagyon szépen köszönjük, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megtettetek azért, hogy egy jelentős összeget visszakapjunk az adóhivataltól... Tényleg nagyon hálásak vagyunk érte. :) A profi, és segítőkész csapathoz pedig külön gratulálok! :) Jó szívvel és bátran ajánlom Őket...

Diana
2 éve

Társaságunk könnyű megközelíthetőség és jó parkolási lehetőségek mellett teljes körű számviteli és pénzügyi tevékenységet kínál az Ön részére. Gyors határidővel jogi szolgáltatással együtt segítünk cége megalapításában és azt követően a sikeres működés kialakításában. Vezető könyvelőink multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatok alapján olyan szakmai minőséggel és operatív tevékenységekkel megtámogatott szolgáltatást nyújtanak az Ön részére, amely biztosítani tudja Cégük naprakész működését a sikeres üzleti életben. Nincs szüksége külön alkalmazottra a szállítói és vevői folyószámlák kezeléséhez, bankszámlájának figyeléséhez és még az Ön energiáját sem kell ilyen tevékenységre pazarolni, mert mindezt megfelelő informatikai háttértámogatással naprakészen biztosítjuk Társasága számára, míg Ön és munkatársai koncentrálhatnak ügyfélszerzésre és az ahhoz szükséges megfelelő kiszolgálás biztosítására. Társaságunk mind ehhez rendelkezik kiváló könyvvizsgálói, adótanácsadói és jogi háttérrel és ezen szakmai tudással szintén tudjuk segíteni az Ön tevékenységét a sikeres kezdésben, vagy működésben. Megfelelő és korrekt ár mellett minőségi szolgáltatást nyújtunk az Ön számára. Ön termel, mi pedig segítünk abban, hogy ebből minél több törvényesen az Ön zsebében maradjon! Amennyiben sikeresen működő vállalkozásához a fenti szolgáltatásra szüksége van, kérem keressen bennünket a fent megadott telefonszámon, vagy emailben.

 • Adótervezés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Attilával igazán jó volt az együttműködés. Gyorsan és hatékonyan dolgoztunk együtt. Bátran ajánlom másoknak is.

Zoltán
2 éve
Pástyán
Pástyán 4431 Nyíregyháza Online

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Adóügyek és könyvelés egyszerűen, érthetően. Keress minket bizalommal! Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat! 20 éves Tapasztalat.

 • Adótervezés

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nem rég ismertem meg Andit, viszont párját több mint 15 éve van szerencsém ismerni. Kedves, barátságos, beszédes személyiség és egyúttal egy tehetséges könyvelő Budapesten, aki maximálisan odafigyel ügyfelei igényeire. Minden kérdésre igyekszik gyors és szakszerű választ adni. A határidők betartásában is szigorúan következetes.

Judit
Judit 4433 Nyíregyháza Online

Több mint 20 éves Tapasztalat Számviteli és adózási tanácsadó szakembereink segítik működési kockázatainak csökkentését! Könyvelési és számviteli tanácsadás. Legyen naprakész a számviteli...

 • Adótervezés

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Budapest legcsinosabb és legprecízebb könyvelője.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a szekrény készítés átlagos díja 59800 - 112200 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Nyíregyházán?

Most 39 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: szekrény készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas