Könyvelés szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 38 könyvelő közül! Korrekt könyvelés árak: 29900-56100 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 könyvelő most online

Ildikó N.

Ildikó N.

Kedvezményt adok

Tímea T.

Tímea T.

Tapasztalt vagyok

Luca U.

Luca U.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a könyvelés Nyíregyházán?

29900 - 56100 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Nóra
Nóra 4432 Nyíregyháza Online

Adószakértő Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés. Egyedi megoldások, kiemelkedő szakmai tudás, ezt kínálja Önnek a Next Accounting.

 • Könyvelés

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

ProacTeam is responsible, proactive, always keen to help and with deep knowledge in their sphere. Timea and Gabor are always supportive, professional, prompt when responding and on time for promised timelines. I would highly recommend ProacTeam.

Edit
2 éve

MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÓT KERES? Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, a legjobb megoldás: Optima Ratio Kft. A név kötelez. Az Ön vállalkozása jó termékekkel, sikeres marketing és értékesítési stratégiával kiemelkedő bevételt érhet el, de a hosszú távú és eredményes gazdálkodás egyik meghatározó eleme a professzionális könyvelés. Mi törekszünk arra, hogy a partnereink számára mi legyünk a legjobb könyvelők. Ha olyan területről érkezik hozzánk új partner, mely területen még nincs tapasztalatunk, mielőtt elvállaljuk a könyvelést, a jogszabályi háttéren túlmenően tanulmányozzuk a szakterületét, hogy "egy nyelvet" beszéljünk, megértsük a cége működését, segíteni tudjuk a gazdálkodását, és legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő javaslatokkal növeljük a profitabilitását. Csak annyi ügyfelet vállalunk el, amennyit a lehető legmagasabb színvonalon ki tudunk szolgálni, kellő figyelmet és időt tudjunk fordítani a személyes kapcsolattartásra. Olyan ez, mint amikor egy 50 asztalos étteremben nem két felszolgáló rohangál a vendégek között, hanem egy dolgozóra csak annyi asztal jut, hogy a vendég minden rezdülésére tudjon kedvesen, szakszerűen és gyorsan reagálni. EZT KÍNÁLJUK ÖNNEK: SZAKTUDÁS: Több évtizedes, hazai, multinacionális cégeknél, és az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal segítjük a cége fejlődést. A munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelők a cégvezetők ezen felül regisztrált adótanácsadók, közgazdászok. A bérszámfejtést szakképzett bérszámfejtő végzi. Magunkat és munkatársainkat folyamatosan képezzük, informatikai rendszerinket fejlesztjük. BIZTONSÁG: 50 millió Ft-os teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. ÉRTHETŐSÉG: A szükséges tudnivalókat, változásokat időben és érthetően elmagyarázzuk Önnek. MEGBÍZHATÓSÁG: Elérhetőek vagyunk, hívásra, e-mailre gyorsan, válaszolunk, irodánkban rugalmasan fogadjuk. Munkánkat precízen pontosan végezzük. Ügyfeleinkre kiemelt figyelmet fordítunk. Az Ön sikere a mi sikerünk is. Forduljon hozzánk bizalommal! Jöjjön el hozzánk, beszélgessünk, ha minket választ, mindet megteszünk, hogy rászolgáljuk a bizalmára, ha nem vendégünk volt egy kávéra, teára! Keresztesi Attila Optima Ratio Kft.36204926712 https://www.optimaratio.hu/

 • Könyvelés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható cég, gyors és pontos munkavégzés. ++++++++++

Jessie
2 éve

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS A Noise Life Könyvelő és Szolgáltató Kft. 2010-ben alakult vállalkozás, melynek fő profilja mikro-, kis-, és középvállalkozások könyvviteli és számviteli feladatainak ellátása. Célja, hogy az ügyfelek megfelelő képet kapjanak vállalkozásuk működéséről, piaci helyzetéről, illetve könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás mellett, segítséget nyújtson az adóoptimalizálásában, abban, hogy cégük nyereséges és piacképes legyen. Mindezt a kisvállalkozásoknak és új vállalkozásoknak is elérhető áron. A cég teljes körű üzleti szolgáltatást nyújt, amely magában foglalja a vállalkozás megfelelő működéséhez szükséges tanácsadást, pénzügyi tanácsadást, adótanácsadást, bérszámfejtést és egyben könyvelést is. Könyvelő, bérszámfejtő, illetve adótanácsadó munkatársaink megfelelő képzettséggel és szaktudással rendelkeznek ahhoz, hogy az ügyfelek igényeit pontosan, precízen ki tudják elégíteni. Folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy tudásukat gyarapítsák és mindig naprakészek legyenek. Különleges szolgáltatásaink: - a bizonylatokért házhoz megyünk, futárt küldünk -felelősségbiztosítással rendelkezik a cég, ami azt jelenti, hogy az esetleges bírságot, késedelmi pótlékot a biztosító megtéríti, így nem az ügyfélt terheli - nagyon fontos, hogy saját ügyfélkaput használunk, így nem kell a saját felhasználó nevét és jelszavát átadnia - munkaszámos rögzítés (pl.: több tulajdonos esetén a bevételek és költségek elkülönítése, pályázati elszámolásokhoz stb.)

 • Könyvelés

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Munkájában rendkívül alapos, precíz, rugalmas és megbízható. Körültekintő, az ügyfélnek legmegfelelőbb megoldást választja, nagyon rugalmas és segítőkész könyvelő. Mind e mellett egy remek ember, akit csak ajánlani tudok.

Pető
2 éve
Borbála
Borbála 4405 Nyíregyháza Online

Könyvelés Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég. Piacvezető szolgáltató. Kedvező konstrukciók.

 • Könyvelés

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó üzleti partnerek, sokat segítenek a mindennapi munkavégzésünk során...Mindig precízek, naprakészek és csak ajánlani tudjuk őket németországi könyvelés, bérszámfejtés, adózás tekintetében!

Miklós
2 éve
Larissza
Larissza 4551 Nyíregyháza Online

Minden könyvelési igényhez 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt...

 • Könyvelés

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen köszönöm a kiváló ügyintézést! Ismeretlenül szavaztam bizalmat a cégnek amit ezúton szeretnék megköszönni! Csaladipótlék ügyintézés kapcsán *5! 2 héten belül pozitív elbirálás! Hálásan köszönöm nektek❤️Bátran forduljatok hozzájuk! Korrekt, segítőkész csapat! További sok sikert nektek!!Sikerekben Gazdag, Boldog Új évet kívánok 😊🤗

Kata
2 éve
Nikolett
Nikolett 4432 Nyíregyháza Online

Gyere hozzánk: E-Könyvelés, Minden Bevallás Időben Beadva Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Kedvező konstrukciók. Válassza a minőséget. Piacvezető szolgáltató. Megbízható, korrekt cég.

 • Könyvelés

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi könyvelőiroda. A legelső telefonhívástól kezdve a mai napig maximálisan elégedett vagyok. Kedvesek, hozzáértőek, segítőkészek, elérhetőek és gyorsan válaszolnak, a hozzáállásuk remek. Bátran és őszintén merem őket ajánlani.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő könyvelés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor összeszerelés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a bútor összeszerelés átlagos ára 2900 - 5400 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Nyíregyházán?

Jelenleg 37 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: bútor összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a bútor összeszerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A bútor összeszerelés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas