Környezettanulmány: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 magánnyomozó közül! Korrekt környezettanulmány árak: 23700-44400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 magánnyomozó most online

Brigi S.

Brigi S.

Kedvezményt adok

Zoltán V.

Zoltán V.

Tapasztalt vagyok

Hajnalka F.

Hajnalka F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a környezettanulmány Nyíregyházán?

23700 - 44400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Viktor P.
Viktor P. 4246 Nyíregyháza Online

Teljes diszkréció és profizmus. Külföldi kapcsolatrendszer is segíti munkánkat. Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan. Hűtlenségi ügyek. Üzleti magánnyomozás. Biztosítási nyomozás. Magánnyomozás.

 • Környezettanulmány

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm az Alarmdirect Kft-nek és munkatársainak a gyors, precíz és a hely adottságaink megfelelő kiépítést. További sok sikert kívánok a munkáikhoz!

Ferenc
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4246 Nyíregyháza Online

Magánnyomozók árajánlatai egy űrlap kitöltésével. Csak 2 perc kitölteni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Környezettanulmány

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A hölgy a pultban nagyon kedves és készséggel segített minden alkalommal mikor mentem. Rendszeresen latogatom az üzletek a csomagok miatt. Ajánlom! 😄

Irén
2 éve

Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Keressen minket bizalommal! Keressen minket bizalommal! Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Sikeres nyomozás. Maximális diszkréció. Sokéves tapasztalat. Országos kapcsolatok.

 • Környezettanulmány

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden ami a biztonságtechnikában fontos, itt megtalàlható..

Zoltán M.
Zoltán M. 4400 Nyíregyháza Online

Az ország minden pontján, minden városban és településen elérhetők vagyunk. Hívjon még ma! Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan! Hűtlenségi ügyek. Bizonyítékok felkutatása. Profi magánnyomozó iroda.

 • Környezettanulmány

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

El se jöttek! Le volt beszélve szeptember 28. 13:00 órára az zárnyitás a IX. kerületben. Nem volt sürgős, ezért a telefonos egyeztetésnél hagytam, hogy ők javasoljanak időpontot. 13:15-kor - mivel addig senki sem érkezett - felhívtam a csapatot, ahol közölték, hogy ők sem tudják elérni a szakemberüket, de kiküldenek mást. Kérdezték, hogy mennyit mondott a kollega? 10.000 HUF-ot, amire annyit válaszoltak, hogy ennyiért ők nem tudják most elvállalni. Nekem bezzeg oda kellett mennem a helyszínre, a munkahelyemről elmenni, de ez nem számít. Végül nem jött senki és én pedig oldjam meg a problémámat magam.... Az egy csillagot is sokallom....

Teodóra
2 éve
Miklós J.
Miklós J. 4405 Nyíregyháza Online

Objektumőrzés beruházási költségek nélkül. Kiemelkedő biztonsági fokozat. Keressen minket. Telephely őrzés speciális kamera rendszerrel, rendkívül költséghatékonyan. Őr kiváltása. Felmérés, kockázatelemzés. Okos kamera rendszer. Összetett védelem.

 • Környezettanulmány

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gls átvevőpontként én sem tudom ajánlani.

Tekla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó környezettanulmány közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablak zárcsere: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán az ablak zárcsere átlagára 7600 - 14300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 46 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAK ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakatos?

Egy lakatos ezzel a feladattal bízható meg: ablak zárcsere vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: ablak zárcsere?

Az Ablak zárcsere és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy lakatost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas