Poligráfos vizsgálat: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 37 magánnyomozó közül! Korrekt poligráfos vizsgálat árak: 2200-4200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 magánnyomozó most online

Bettina Á.

Bettina Á.

Kedvezményt adok

Virag D.

Virag D.

Tapasztalt vagyok

Noémi E.

Noémi E.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a poligráfos vizsgálat Nyíregyházán?

2200 - 4200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Viktor P.
Viktor P. 4246 Nyíregyháza Online

Teljes diszkréció és profizmus. Külföldi kapcsolatrendszer is segíti munkánkat. Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan. Hűtlenségi ügyek. Üzleti magánnyomozás. Biztosítási nyomozás. Magánnyomozás.

 • Poligráfos vizsgálat

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm az Alarmdirect Kft-nek és munkatársainak a gyors, precíz és a hely adottságaink megfelelő kiépítést. További sok sikert kívánok a munkáikhoz!

Ferenc
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4246 Nyíregyháza Online

Magánnyomozók árajánlatai egy űrlap kitöltésével. Csak 2 perc kitölteni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Poligráfos vizsgálat

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A hölgy a pultban nagyon kedves és készséggel segített minden alkalommal mikor mentem. Rendszeresen latogatom az üzletek a csomagok miatt. Ajánlom! 😄

Irén
2 éve

Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Keressen minket bizalommal! Keressen minket bizalommal! Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Sikeres nyomozás. Maximális diszkréció. Sokéves tapasztalat. Országos kapcsolatok.

 • Poligráfos vizsgálat

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden ami a biztonságtechnikában fontos, itt megtalàlható..

Zoltán M.
Zoltán M. 4400 Nyíregyháza Online

Az ország minden pontján, minden városban és településen elérhetők vagyunk. Hívjon még ma! Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan! Hűtlenségi ügyek. Bizonyítékok felkutatása. Profi magánnyomozó iroda.

 • Poligráfos vizsgálat

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

El se jöttek! Le volt beszélve szeptember 28. 13:00 órára az zárnyitás a IX. kerületben. Nem volt sürgős, ezért a telefonos egyeztetésnél hagytam, hogy ők javasoljanak időpontot. 13:15-kor - mivel addig senki sem érkezett - felhívtam a csapatot, ahol közölték, hogy ők sem tudják elérni a szakemberüket, de kiküldenek mást. Kérdezték, hogy mennyit mondott a kollega? 10.000 HUF-ot, amire annyit válaszoltak, hogy ennyiért ők nem tudják most elvállalni. Nekem bezzeg oda kellett mennem a helyszínre, a munkahelyemről elmenni, de ez nem számít. Végül nem jött senki és én pedig oldjam meg a problémámat magam.... Az egy csillagot is sokallom....

Teodóra
2 éve
Miklós J.
Miklós J. 4405 Nyíregyháza Online

Objektumőrzés beruházási költségek nélkül. Kiemelkedő biztonsági fokozat. Keressen minket. Telephely őrzés speciális kamera rendszerrel, rendkívül költséghatékonyan. Őr kiváltása. Felmérés, kockázatelemzés. Okos kamera rendszer. Összetett védelem.

 • Poligráfos vizsgálat

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gls átvevőpontként én sem tudom ajánlani.

Tekla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó poligráfos vizsgálat közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Több ponton záródó ajtó zárcsere: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a több ponton záródó ajtó zárcsere átlagos díja 8300 - 15600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek zárszerelőt Nyíregyházán?

Most 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy zárszerelő?

Egy zárszerelő a következő feladattal kereshető meg: több ponton záródó ajtó zárcsere vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó zárszerelő?

Egy jó zárszerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: több ponton záródó ajtó zárcsere?

A több ponton záródó ajtó zárcsere és összes részfeladata ide tartozhat. Egy zárszerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas