Egyedi tapéta tervezés Pécsen tapasztalt szakemberekkel!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 68 lakberendező közül, 6200-11600 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tapéta tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 lakberendező most online

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

A környeken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az egyedi tapéta tervezés Pécsen?

6200 - 11600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni.

 • Egyedi tapéta tervezés

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, precíz, megbízható, a munkájára igényes!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Modern, innovatív. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez.

 • Egyedi tapéta tervezés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz okos az otthonod, mint...

 • Egyedi tapéta tervezés

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi munka, ha valakinek szüksége lenne egy jégkár, vagy egyébb horpadások javítására, csak ajánlani tudom a céget!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni. Kreativitás.

 • Egyedi tapéta tervezés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ricsi nagyon meg bízható, jó szaki! Nálunk minden flottul ment! Nagyon meg vagyunk elégedve.

Teljes körű, komplex tervezés: lakások átalakításával,belsőépítészeti tervezésével,berendezésével, irodákkal, vendéglátó helyekkel foglalkozom. Először az Ön személyiségére, igényeire szabott tereket, hangulatokat álmodunk meg, közösen Önnel, majd mindezt lefordítjuk a valóság nyelvére: részletes terveket készítek, hogy a kivitelezés is gördülékeny legyen. A szakmában eltöltött több mint egy évtized alatt szerzett gyakorlat birtokában arra törekszem, hogy mindez a valóságban is működjön. Időhiány miatt sajnos tanácsadást, vázlatkészítést, bútorok átrendezését nem tudom vállalni, de komlpex tervezési feladatokban szívesen állok rendelkezésükre.

 • Egyedi tapéta tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, kedves, udvarias. Jó szívvel ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező egyedi tapéta tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tapéta tervezés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az egyedi tapéta tervezés átlagos ára 7300 - 13700 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Pécsen?

Most 39 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TAPÉTA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával bízható meg bátran: egyedi tapéta tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező az egyedi tapéta tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: egyedi tapéta tervezés?

Az Egyedi tapéta tervezés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas