Fatüzelésű szauna építés Pécs szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Szaunaépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szaunaépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szaunépítőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 66 szaunaépítő közül! Korrekt fatüzelésű szauna építés árak — 3400-6300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 szaunaépítő most online

Imre

Imre

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a fatüzelésű szauna építés Pécsen?

3400 - 6300 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szaunaépítőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szaunaépítőt!

A vállalt munkákat a megbeszélt időpontban elkezdjük, azt hatékonyan és gyorsan befejezzük. A bontáshoz is kellenek tervek, hogy az elképzelt munka megfelelően haladjon. Alapos terv. Tapasztalat és rutin. Gyors és megbízható. Partnerség. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Gyors aszfaltozás, Szigetelés Fújt Kőzetgyapottal, Családi ház akár 450.000 Ft/nm, Reális Áron, Gyorsan Dolgozunk, Magas minőség, kedvező ár

 • Fatüzelésű szauna építés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Műanyag hegesztésben verhetetlen.

Villamosmérnök vagyok. 1991 óta vezetek saját vállalkozást építőipari és egyéb műszaki kivitelező területen. Generálkivitelezés, projektvezetés, szakipari munkák végzése. Szolgáltatásaink: Egyedi Szauna Építés, Finn Szauna Építés, Több, mint 28 éves Tapasztalat, Hangszigetelt Padló, Falbontás, bontási árak 2022

 • Fatüzelésű szauna építés

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Remek szervíz. Gyors szakszerű és korrekt az árszabás.

Kab CA
2 éve

VILLANYSZERELÉSI KIVITELEZÉS munkák ORSZÁGOSAN, garanciával, referenciával! INGYENES ÁRAJÁNLAT 24 órán belül Mit tudunk Önnek nyújtani? Minden, ami villanyszereléssel kapcsolatos, arra garanciális megoldást kínálunk! 🔨-alapszerelés 🔨-bővítések 🔨-erősáram - gyengeáram 🔨-elosztószekrények 🔨-tűz -és villám védelem kiépítése 🔨-közművesítés, földmunkával 🔨-elosztószekrények 🔨-behatolás védelmi rendszerek 🔨-okos otthon 🔨-komplex nagyberuházások kivitelezése (óvodák, iskolák, hotelek, lakóparkok, társasházak stb.) Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Ha számít a megbízhatóság, valamint a minőség, kérem, keressen minket bizalommal! Amiket vállalok: Cserépkályha- átrakás és tisztítás, Építőipari állvány, Építkezés kezdése 8 hét alatt, Bontás ingyenes felméréssel, Házak és Épületek Bontása

 • Fatüzelésű szauna építés

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kétszer kellett visszavinni az autót mert nem tudták beállítani a fényszórót! Másodszorra se sikerült. 4 éven át hordtam hozzájuk az autót légkondi tisztítására ., Minden alkalommal elmondták hogy az első futoműnél el vannak szakaszba a szilentek! Köszönik azóta is éppek, még meg sincsenek repedve!

Alumínium kültéri tárolók, kukatárolók akár egyedi méretben is. Falburkolat, virágláda és kukatárolók gyártása, kiszállítással az egész országban. Gondozásmentes. Alumínium. Kerítés. Falburkolat. Stílusok: Modern, Fahatású, Mediterrán, Hagyományos. Szolgáltatásaink: Hangszigetelés, Szórt purhab szigetelés., Akár 12 hónap alatt elkészül, Reális Áron, Gyorsan Dolgozunk, Dekoratív Padló, Hangszigetelés

 • Fatüzelésű szauna építés

  11400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Imádom, hogy végre jó minden ami eddig zavart. Gyors, precíz, korrekt munka. És ami nekem még plusz volt, az a megfelelő kommunikáció. Köszönöm!

Aszfaltozás, betonozás egyéni megegyezés alapján. Tökéletes kivitelezés Fő profilunk: Fal hangszigetelés, Homlokzati állványbérlés, 33+ év szakmai tapasztalat, Dilatációs profilok kültérre, Házépítés A-Z-ig

 • Fatüzelésű szauna építés

  10400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

👍🏻🙂

Zsindelytető részletfizetéssel, garanciával, több évtizedes tapasztalattal. Tető javítása Cserépkályha-építés, Kulcsrakész Családi Ház, Több, mint 22 éves Tapasztalat, Épületsüllyedések Megállítása, BB energetikájú családi házak.

 • Fatüzelésű szauna építés

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

A viszonylag kis értékű munkákat nem vállalják csak nagyon hosszú idő múlva. Senkinek nem javaslom e céget.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szaunaépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szaunaépítő fatüzelésű szauna építés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fatüzelésű szauna építés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a fatüzelésű szauna építés átlagos díja 3300 - 6200 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szaunaépítőok - hogyan válasszunk Pécsen?

Pécsen a fatüzelésű szauna építés szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szaunaépítőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FATÜZELÉSŰ SZAUNA ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szaunaépítő?

Egy szaunaépítő ezzel a feladattal bízható meg: fatüzelésű szauna építés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szaunaépítő?

A jó szaunaépítő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: szaunaépítő?

Ha egy megfelelő szaunaépítő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fatüzelésű szauna építés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas