Szauna építés Pécs területén!

Szaunaépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szaunaépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szaunépítőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 70 szaunaépítő közül, 2600-5000 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a szauna építés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 szaunaépítő most online

David

David

Ingyenes kiszallas.

Istvan

Istvan

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a szauna építés Pécsen?

2600 - 5000 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szaunaépítőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szaunaépítőt!

Állandó akciókkal várjuk Önöket! minőségi munka. sok éves tapasztalat. Fő profilunk: hangszigetelő tábla, Spórolna a házépítéssel?, Több, mint 28 éves Tapasztalat, Trapézlemez szigetelés, Tervezés

 • Szauna építés

  11600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt csapat.Ilyen hellyel már régen találkoztam.Korrekt árak.

Vállalunk külső illetve belső kőműves munkálatokat ezen belül betonozást homlokzat szigetelést, Vakolást, gipszkartonozást, glettelést festést tapétázást hideg-meleg burkolást, bontást belső átalakításokat, új házrészek építését! Nyilászáró cserét beszerzéssel! Kedvezmenyes anyag árakkal! Olcsó gyors megbízható! Több Típusú Gerendaház, Pala elszállítás, Kulcsrakész ház akár 14 hónap, Állítsa meg a földmozgást, Kerítésépítés

 • Szauna építés

  10800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Segítő kèsz szemèlyzet, sokszínű árú kèszlet

15 éves tapasztalattal rendelkezünk general kivitelezésben tetőszigetelés hő,hang víz szigetelés szobafestés mázolás tapétázás szakterületen tevékenykedünk szakképzett korekt megbizható csapatom garanciával referenciákkal Amiket vállalok: Isotex hangszigetelő panelek, Teraszfedés, Családi ház akár 410.000 Ft/nm, Kőzetgyapot Szigetelés, Tapasztalt tetőfedő brigáddal

 • Szauna építés

  8400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

István nagyon kedves volt az első perctől. Minden úgy volt, ahogy megbeszéltük. Időre és pontosan érkezett, a munkát a megbeszéltek szerint végezte. A festés a vártnál is jobb lett, igényesen dolgozott és gyorsan.

A tervezői tanácsadástól a belsőépítészeti tervcsomagig és kiviteli tervig. Biztos stílusérzék. Elsőrangú design. Eredetiség. Szolgáltatások: Online konzultáció, Belsőépítészeti tervezés. Főbb szolgáltatásaink: Egyedi Szauna Építés, Burkolás, Most akár 20%-ot spórolhat, Egyedi, minőségi cserépkályha., Vegyes és fatüzelésű kályhák

 • Szauna építés

  10400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt autószervíz, csak ajánlani tudom! Megbízhatóak és gyorsak és ár-érték arányban is elfogadhatók.Kultúrált ügyfélváró és kedves kiszolgálás jellemzi!

A cég fő profilja villanyszerelés, klíma, víz-gáz-fűtés, teljeskörő lakásfelújítás, generálkivitelezés valamint saját tulajdonú ingatlanok kiadása és értékesítése. Megalakuláskor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára. Legfőbb értékünk az ember! Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik az elvárt minőséget szem előtt tartva, felelősségük teljes tudatában, kreatívan valósítják meg megrendelőink elképzelését. Tudásuk legjavát adják mindig, mindenkinek. Így építünk mi, együtt, csapatként. A dinamikus, irányított, folyamatos fejlődés mellett mindig fontosnak tartottuk, a szakmai színvonal megőrzését, a környezetünkért való tudatos felelősségvállalást, valamint a munkavédelmi szabályok szigorú betartását. Feladatok amiket vállalok: Tetőcsere, precíz munkával, Szigetelés Fújt Kőzetgyapottal, Több, mint 38 éves Tapasztalat, IsoPLAAT Fal Hangszigetelés, Családi Ház Felújítása

 • Szauna építés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Karácsony előtt karosszéria javításra és bal hátsó lámpa cserére vittem hozzájuk az autót. Mivel az ünnep már igen közel volt, máshonnan mindenki lepattintott, ők voltak az egyetlenek, akik elvállalták az autót és még aznap meg is csinálták. Kedvesek, segítőkészek voltak, köszönöm a munkájukat. Csak ajánlani tudom őket.

1988 óta a lakosság szolgálatában állunk. Eleinte gépész munkában jeleskedtünk, később kibővítettük a szakágainkat a teljes generál kivitelezésig. Szeretettel várjuk megrendeléseiket. Cserépkályha építés, Helyszíni szerelés, Több, mint 20 éves Tapasztalat, Lépcsők Készítése, Nálunk megtalálod amit keresel

 • Szauna építés

  11400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Pontos gyors kiszolgálás. Eredetvizsgára vittem hozzájuk egy autót, egyeztetett időpontra. Hamarabb érkeztem, hogy ne kelljen rám várni. Legnagyobb meglepetésemre hamarabb sorra kerültem és az egyeztetett időpontig végeztem is. Profi, pontos, gyors, szerelők.

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szaunaépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szaunaépítő szauna építés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szauna építés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a szauna építés átlagos díja 2500 - 4700 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szaunaépítőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZAUNA ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szaunaépítő?

Egy szaunaépítő a következő munkával bízható meg bátran: szauna építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szaunaépítő?

Egy jó szaunaépítő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: szauna építés?

A szauna építés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy szaunaépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas