Ház átalakítás tervezés Pécsen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 70 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 2600-4800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 építészmérnök most online

Daniel

Daniel

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Roland

Roland

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Pécsen?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Az AutoCAD továbbfejlesztett automatizálással segíti a mérnöki munkánkat. Kérjen ajánlatot! A határtalan tervezés szabadsága: 7 szakági eszközkészlet, webes- és mobil alkalmazás. Szakértő csapat.

 • Ház átalakítás tervezés

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A karbantartási költségek indokolatlanok, nagyon költségesek, legyen óvatos。

A legújabb gyártási technológiával készült exkluzív tapéták egyedi megrendelésre

 • Ház átalakítás tervezés

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Előzékenyek, készségesek és alaposak! Nagyon kedveltem a hozzáállásukat! Azt mondták a telefonban, hogy vihetem átvizsgálásra a megvásárolni kívánt autót amikor csak akarom - és vittem is amikor akartam ... Alig, hogy megérkeztünk már nyitották is a kaput, beálltak és azonnal hozzá is láttak az igen alapos, mindenre kiterjedő vizsgálathoz! 30 perc alatt végeztünk is ... pedig 'senkiük' sem vagyok! Még az autót oda és vissza vezető, sokat tapasztalt 'használtautós figura' is elismerően csettintett 😉👍👌! Köszönöm srácok! Ui.: egyébként meg is vettem az autót 😊😁!

Amire büszkék vagyunk, hogy megbízható pontos és korrekt elszámolást biztosító kollégákkal. határidőben befejezett projektekkel dolgozunk.

 • Ház átalakítás tervezés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Összességében elégedett vagyok. Klíma tisztítást és töltést kértem, mert nem volt már elég hideg. Miután megtörtént, rá egy héttel egyáltalán nem működött a klíma. Teljesen üres volt. Újra feltöltötték azonnal. Azóta működik. Ha ereszt is valahol, az már más tészta, de a hozzáállásuk nagyon pozitív volt.

Gyönyörű, új fürdőszoba design akár 5 napon Belül! Teljeskörű fürdőszoba felújítás A-tól Z-ig! Személyre szabottan, minőségi anyagokkal, tartós, modern fürdőszobát alakítunk ki.

 • Ház átalakítás tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Hatalmas választék,jó áron.

Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Valósághű látványterv. Minőségi munkák. Sok éves tapasztalat. Szolgáltatások: Belső építészet, 3D látványtervezés, Egyedi bútorrevezés.

 • Ház átalakítás tervezés

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsaság, rugalmasság, szakértelem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a ház átalakítás tervezés átlagos ára 2600 - 4800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Pécsen a ház átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Pécsen?

Ebben a pillanatban 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: ház átalakítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a ház átalakítás tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas