Házfelújítás tervezés Pécsen gyorsan és hatékonyan!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 59 építészmérnök közül, 7800-14700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a házfelújítás tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 építészmérnök most online

Gabor

Gabor

erdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a házfelújítás tervezés Pécsen?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni.

 • Házfelújítás tervezés

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, precíz, megbízható, a munkájára igényes!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Modern, innovatív. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez.

 • Házfelújítás tervezés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz okos az otthonod, mint...

 • Házfelújítás tervezés

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi munka, ha valakinek szüksége lenne egy jégkár, vagy egyébb horpadások javítására, csak ajánlani tudom a céget!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni. Kreativitás.

 • Házfelújítás tervezés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ricsi nagyon meg bízható, jó szaki! Nálunk minden flottul ment! Nagyon meg vagyunk elégedve.

Teljes körű, komplex tervezés: lakások átalakításával,belsőépítészeti tervezésével,berendezésével, irodákkal, vendéglátó helyekkel foglalkozom. Először az Ön személyiségére, igényeire szabott tereket, hangulatokat álmodunk meg, közösen Önnel, majd mindezt lefordítjuk a valóság nyelvére: részletes terveket készítek, hogy a kivitelezés is gördülékeny legyen. A szakmában eltöltött több mint egy évtized alatt szerzett gyakorlat birtokában arra törekszem, hogy mindez a valóságban is működjön. Időhiány miatt sajnos tanácsadást, vázlatkészítést, bútorok átrendezését nem tudom vállalni, de komlpex tervezési feladatokban szívesen állok rendelkezésükre.

 • Házfelújítás tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, kedves, udvarias. Jó szívvel ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök házfelújítás tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Házfelújítás tervezés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a házfelújítás tervezés átlagos ára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Pécsen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Pécsen?

Most 48 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZFELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: házfelújítás tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a házfelújítás tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha a legjobb építészmérnök segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A házfelújítás tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas