Ikea konyha tervezés Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Lakástervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakástervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakástervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 64 lakástervező közül, 7000-13200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a ikea konyha tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 lakástervező most online

Nandor

Nandor

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

A környeken vagyok.

Levente

Levente

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az ikea konyha tervezés Pécsen?

7000 - 13200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakástervezők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakástervezőt!

Gyönyörű, új fürdőszoba design akár 5 napon Belül! Teljeskörű fürdőszoba felújítás A-tól Z-ig! Személyre szabottan, minőségi anyagokkal, tartós, modern fürdőszobát alakítunk ki.

 • Ikea konyha tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Hatalmas választék,jó áron.

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. 10 év tapasztalat. Spec. igények megoldása. Rugalmas partner. Magas elégedettség.

 • Ikea konyha tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, jó szakemberekkel és tiszta vároterem csak ajánlani tudom mindenkinek ✌️

Teljes körű, komplex tervezés: lakások átalakításával,belsőépítészeti tervezésével,berendezésével, irodákkal, vendéglátó helyekkel foglalkozom. Először az Ön személyiségére, igényeire szabott tereket, hangulatokat álmodunk meg, közösen Önnel, majd mindezt lefordítjuk a valóság nyelvére: részletes terveket készítek, hogy a kivitelezés is gördülékeny legyen. A szakmában eltöltött több mint egy évtized alatt szerzett gyakorlat birtokában arra törekszem, hogy mindez a valóságban is működjön. Időhiány miatt sajnos tanácsadást, vázlatkészítést, bútorok átrendezését nem tudom vállalni, de komlpex tervezési feladatokban szívesen állok rendelkezésükre.

 • Ikea konyha tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, kedves, udvarias. Jó szívvel ajánlom!

Akár 24 hét alatt kulcsrakész családi házat építünk önnek. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Magas minőségű családi házak építése, az ön igényeire és pénzügyi lehetőségeire szabva!

 • Ikea konyha tervezés

  10600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper! Nem kell menni sehova, megoldja gyorsan és rugalmasan, azonnal visszahív SMS után, korrekt ár.

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Modern, innovatív. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez.

 • Ikea konyha tervezés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakástervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakástervező ikea konyha tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha tervezés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen az ikea konyha tervezés átlagos ára 6000 - 11300 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakástervezők - hogyan választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakástervezőt Pécsen?

Most 43 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakástervező?

Egy lakástervező a következő munkával bízható meg bátran: ikea konyha tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakástervező?

A jó lakástervező pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: lakástervező?

Ha egy megfelelő lakástervező segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ikea konyha tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas