Konyhabútor tervezés Pécsen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 74 tervező közül, 12400-23300 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a konyhabútor tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 tervező most online

József

József

erdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhabútor tervezés Pécsen?

12400 - 23300 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne. Nem a legolcsóbb megoldás, viszont hosszútávon sokat dob a belső tereken!

 • Konyhabútor tervezés

  10700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó!!

Villamos tervezés mellett felelős műszaki vezetést vállalunk. Igényelj ingyenes okosotthon...

 • Konyhabútor tervezés

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Konyhabútor tervezés

  8400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ford szerviz. Korrekt szakemberek, jó munkát végeznek.

Az évek alatt többféle belső teret rendeztem be:irodákat, lakásokat, vendéglátóipari létesítményeket. Mindíg arra törekedtem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a lehetőségekből: funkcionális, élhető, de lakályos, emberközeli enteriőröket teremtsek. Sokszor a gazdaságosság a cél, ebből a szempontból is fontos már akár az ingatlan választásakor tervezőt hívni. Munkáimra garanciát vállalok! Kivitelezés csak saját tervezésre! 50 km távolság felett MINIMUM 60 nm tervezését vállalom!

 • Konyhabútor tervezés

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kicsit féltem a festéstől, hogy mennyi macerával fog járni, de a fiúk hozzáállása már az elejétől fogva nagyon meggyőző volt. Nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz az egész. 🙂 Komplett szolgáltatást nyújtanak a festés elejétől a végéig. Csak ajánlani tudom őket, ha egy profi csapatot keresel és nem szeretnél problémákat. Köszönöm a munkát.

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően. 25 Évnyi Tapasztalat. Egyedi fa nyílászárók. Megbízható Partner.

 • Konyhabútor tervezés

  11200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Profik. Olyan problémára jöttek rá, amire több szerviz sem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező konyhabútor tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor tervezés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a konyhabútor tervezés átlagos díja 10900 - 20400 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Pécsen a konyhabútor tervezés szolgáltatáshoz már 61 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Pécsen?

Ebben a pillanatban 47 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával kereshető meg: konyhabútor tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

Egy jó asztalos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: asztalos?

Ha profi asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A konyhabútor tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas