Minőségi kéményrakás Pécsen. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 56 kéményépítő közül! Korrekt kéményrakás árak: 2200-4100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 kéményépítő most online

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a kéményrakás Pécsen?

2200 - 4100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Purhab szigetelés folyamatos akciókkal az ország egész területén. Ingyenes árajánlat. Ingyenes helyszíni felmérés.

 • Kéményrakás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Fárasztó....

Vállaljuk régi tetők cserép forgatását, fóliázását , lécezését, kitűnő minőségben. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, tettéligetelést és palatető felújítást. Garancia. Ingyenes árajánlat. 20 év szakértelem. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Kéményrakás

  8700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Győri telep,másodszori látogatás alkalmával ( az elsőnél nem volt türelmem 10 percnél többet várni,míg az erős szómenéssel kűzdő eladó végez az előző ügyféllel)nagyon nehézkes rendelés felvétel során(végig kellett hallgatnom pár ,nem témához kapcsolódó történetet...) sikerült kiválasztani a megfelelő anyagokat,miközben le lettem oltva,hogy én rosszul tudom a teherszállításra vonatkozó előírásokat(1, nem én tudtam rosszul 2, és,ha igen mi köze hozzá??? Ne oktassa már ki az ügyfelet) Szállítás napján megbeszéltük,hogy egy óra múlva jöhetek,addig elő is készíti a 8 lemezem. Mikor odamentem,kifizettem,kértem,hogy míg előkészítem a rakodó felületet írja meg a számlát. 8 perccel később még nem tartott sehol,viszont telefonon élénken sztorizgatott valakivel.Ismét várakozás,hogy befejezze...Rakodás...mint kiderült az én ''előkészített'' árum tetején még volt egy-két dolog,ezt rakjuk le. Újabb kioktatás,hogyan fogjam,mondtam,hogy frissen van műtve a bal kezem,tehát nem fog menni.Na,ez komoly szidalom áradatot váltott ki,hogy lehet így idejönni,mit képzelek,jöjjek vissza később emberekkel,stb.Sem a stílust,sem a tartalmat nem itéltem elfogadhatónak,jeleztem,hogy szeretnék elállni a vásárlástól,amit megtagadott és folytatódott a kioktatásom.Mégis sikerült targoncára kapni a felül lévő árut,minek mozgatása közben átgázolt másik lemezeken,amiért persze ismét engem oltogatott,hogy mert miattam.... Végül kalandosan sikerült hozzájutnom a termékhez... Kérdéseim: miért velem kell átrakatni a fél telephelyet illetve,ha ebben gátolt vagyok,miért kell szidalmazni,kioktatni az ügyfelet,még korábban miért kell leoltani szabály ismeretből,főleg,ha nem is én tudom rosszul. A rendelés,árukiadás során többször sértve éreztem magam, voltak másodpercek,amikor fizikailag is fenyegetettnek...Sorozatban nagyon rossz tapasztalatot szereztem a győri telepen,nem fogok többet vásárolni ott,illetve másoknak sem ajánlom,sőt.... Üdvözlettel Pintér Gábor

Ereszcsatornák építése. lemezes tetőfedések készítése garanciával. Bádogos munkák vállalása az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel!

 • Kéményrakás

  8600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Olcsó árak,jó minőségű lemezek!Ajánlom!

Palatető felújítás cserepeslemezzel az ország egész területén ingyenes állapotfelméréssel. Tetőfedés, Tetőjavítás, Régi Tető felújítása Azonnali kiszállással az egész Országban. Akár Hétvégén is. SOS Munkakezdés. Országszerte.

 • Kéményrakás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, profi kiszolgálás!

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés.

 • Kéményrakás

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt csapat, segítőkészek és jók az árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Érdemes ellátogatni a telephelyükre nagyon sok lemez van kiállítva több színben, így könnyen választani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéményrakás közben Pécsen

Kérdések és válaszok