Kémény építés Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 60 tetőfedő közül! Korrekt kémény építés árak: 38800-72800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 tetőfedő most online

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kémény építés Pécsen?

38800 - 72800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés, eresz tisztítás, gyorsan, korrekt áron, garanciával! Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés.

 • Kémény építés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igényes munka,megbízható,

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Legyen szó akár családi házakról vagy társasházakról, állunk rendelkezésére. Hívjon most! Ács Tetőfedő Bádogos. Megbízható Tetőfedő? Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogos Munkák.

 • Kémény építés

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész tájékoztatás!

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel!

 • Kémény építés

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bardzo szybki rozładunek od ręki.

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon tapasztalt szakembert, aki minden bádogos és tetőfedési munkát megold! Tapasztalt mesteremberek. Akár azonnali munkakezdés. Gyors és Precíz munkák.

 • Kémény építés

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az utóbbi időben többször is megfordultunk náluk. Márton úr, az eladók/tanácsadók, pénztárosok minden igényünket szakszerűen kiszolgálták, segítettek ahol kellett és még a szállításban is segítettek, pedig méreten felüli volt a két karbonlap. Jó szívvel tudom ajánlani az üzletet.

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Kémény építés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Drága.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kémény építés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a kémény építés átlagára 58000 - 108800 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Pécsen?

Most 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: kémény építés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas