Ereszcsatorna szerelés Pécsen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 60 bádogos közül! Korrekt ereszcsatorna szerelés árak: 1300-2400 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 bádogos most online

István

István

Ma is elvallalom.

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ereszcsatorna szerelés Pécsen?

1300 - 2400 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Tetőfedőink évtizedes tapasztalattal vállalják tetők javítását, felújítását vagy cseréjét. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés.

 • Ereszcsatorna szerelés

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Fast jobCorrect price

Tető Építés ingyenes állapotfelméréssel, garanciával, határidőre, ingyenes állapotfelmérés. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap.

 • Ereszcsatorna szerelés

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Árak, kiszolgálás rendkívüli! Csak ajánlani tudom!

Hívjon minket bizalommal, az ország bármely pontjáról és kérje ingyenes árajánlatainkat. Tetőfedés, ácsmunkák rövid határidővel, mérnöki pontossággal, elérhető áron, garanciával.

 • Ereszcsatorna szerelés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos kiszolgálás, jó árakon, szemelyes átvétel is lehetséges.

Minőségi trapézlemezt keres? Nézze meg weboldalunkon és kérjen testreszabott ajánlatot. Trapézlemez akár 40 év garanciával, első osztályú alapanyagból több...

 • Ereszcsatorna szerelés

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos igazi káosz. Felvették a rendelést meg az előleget, majd a színskálán lévő színt kértük mutassák meg egy lemezen is. Hát köze nem volt a két színnek egymáshoz. De ha ez nem jut eszünkbe, maguktól meg nem említették volna, hogy a bordó meg a barna az náluk egy kategória. Biztos nem mi vagyunk az elsők akik ezt szóváteszik tehát sunnyogtak! Késtek a gyártással, majd egy héttel a határidő után telefonáltak hogy nincs az a szín amit rendeltünk. De legyártoták egy másik színből. Mi van??? Menjünk le nézzük meg. Majd lementünk és azt mondták biztos nem is azt a színt rendeltük mert olyan nem is volt. Mondtuk önök telefonáltak, hogy az a szín amit rendeltünk elfogyott. Papírfecnikről nézték hogy mi volt a rendelés, elfelejtették hogy előleget is adtunk, úgy kellett szólni hogy nem jó a végösszeg.... Felháborító. Ez nem ügyintézés! Ez nem vevőorientált értékesítés. Semmi rendszer csak a káosz. Ezek után kérdeztük, hogy ha már legyártották azt amit nem kértünk és elvisszük akkor van-e kedvezmény. Válasz. NINCS. Bravó. További sok sikert! Jó úton haladtok.... a lejtőn lefelé. Akit lehet le fogok beszélni erről a helyről.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. Akár bontás nélkül. 15 év garancia. Állami támogatás.

 • Ereszcsatorna szerelés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Másfél hónapja rendeltem egy teleteps padlásfeljáró létrát és 1 hete kiszállítottak egy teleszkópos állólétrát és ezt azzal magyarázták, hogy a DHL összekeverte a csomagokat. Egy hét eltelte után sem küldtek semmi tájékoztatást, hogy hogyan orvosolják a problémámat. Holnap megint telefonálnom kell nekik....... Ennek nem fordítva kellene történnie?

Tibor Alt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos ereszcsatorna szerelés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ereszcsatorna szerelés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az ereszcsatorna szerelés átlagos ára 1300 - 2400 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bádogost Pécsen?

Jelenleg 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERESZCSATORNA SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk bádogost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bádogost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: ereszcsatorna szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bádogos?

A jó bádogos részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bádogost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas