Csatorna forrasztás Pécsen gyorsan és hatékonyan!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 56 bádogos közül! Korrekt csatorna forrasztás árak: 900-1700 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 bádogos most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csatorna forrasztás Pécsen?

900 - 1700 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés, eresz tisztítás, gyorsan, korrekt áron, garanciával! Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés.

 • Csatorna forrasztás

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igényes munka,megbízható,

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Legyen szó akár családi házakról vagy társasházakról, állunk rendelkezésére. Hívjon most! Ács Tetőfedő Bádogos. Megbízható Tetőfedő? Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogos Munkák.

 • Csatorna forrasztás

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész tájékoztatás!

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel!

 • Csatorna forrasztás

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bardzo szybki rozładunek od ręki.

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon tapasztalt szakembert, aki minden bádogos és tetőfedési munkát megold! Tapasztalt mesteremberek. Akár azonnali munkakezdés. Gyors és Precíz munkák.

 • Csatorna forrasztás

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az utóbbi időben többször is megfordultunk náluk. Márton úr, az eladók/tanácsadók, pénztárosok minden igényünket szakszerűen kiszolgálták, segítettek ahol kellett és még a szállításban is segítettek, pedig méreten felüli volt a két karbonlap. Jó szívvel tudom ajánlani az üzletet.

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Csatorna forrasztás

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Drága.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna forrasztás közben Pécsen