Ereszcsatorna toldás Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 56 bádogos közül! Korrekt ereszcsatorna toldás árak: 1100-2100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 bádogos most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

György

György

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ereszcsatorna toldás Pécsen?

1100 - 2100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Tetőfedés és tetőjavítás, bádogos, ács munkák az ország teljes területén! Korrekt árak. Tetőfedő szolgáltatások. Cserepezés. Palatető felújítás. Korcolt tetőfedés. Régi tetők cseréje.

 • Ereszcsatorna toldás

  9000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A legg jobbak

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország. Hívjon, mi segítünk. Szolgáltatások: kéménybélelés, kéményjavítás, tetőjárda építés, kéményépítés, felújítás.

 • Ereszcsatorna toldás

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Great service and prices

Patrik
2 éve

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. 10 Év Garancia.

 • Ereszcsatorna toldás

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész eladók, mérsékelt árak, széles választék! Jó hely!

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható.

 • Ereszcsatorna toldás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korábban volt gond a kiszolgálás minőségével, de mostanában nem tapasztaltam.

Profi tetőfedés, tetőfelújítás, valamit ács és bádogos munkák kivitelezése garanciával. Akár szivárog a tetője, akár csak szeretné felújítani, ne habozzon. Hívjon árajánlatért. Szolgáltatások: tetőfedés, tetőfelújítás, tetőjavítás, ács és bádogos munkák.

 • Ereszcsatorna toldás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos ereszcsatorna toldás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ereszcsatorna toldás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az ereszcsatorna toldás átlagos díja 1600 - 3000 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - hogyan választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bádogost Pécsen?

Jelenleg 43 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERESZCSATORNA TOLDÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bádogost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bádogost keresned amennyiben erre van szükséged: ereszcsatorna toldás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bádogos?

Egy megbízható bádogos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: ereszcsatorna toldás?

Az Ereszcsatorna toldás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy bádogost bátran megbízhatsz vele.

Olvas