Minőségi klíma tervezés Pécsen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Klímaszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb klímaszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 55 klímaszerelő közül, 4900-9200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a klíma tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 klímaszerelő most online

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a klíma tervezés Pécsen?

4900 - 9200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb klímaszerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne. Nem a legolcsóbb megoldás, viszont hosszútávon sokat dob a belső tereken!

 • Klíma tervezés

  10700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó!!

Villamos tervezés mellett felelős műszaki vezetést vállalunk. Igényelj ingyenes okosotthon...

 • Klíma tervezés

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Klíma tervezés

  8400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ford szerviz. Korrekt szakemberek, jó munkát végeznek.

Az évek alatt többféle belső teret rendeztem be:irodákat, lakásokat, vendéglátóipari létesítményeket. Mindíg arra törekedtem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a lehetőségekből: funkcionális, élhető, de lakályos, emberközeli enteriőröket teremtsek. Sokszor a gazdaságosság a cél, ebből a szempontból is fontos már akár az ingatlan választásakor tervezőt hívni. Munkáimra garanciát vállalok! Kivitelezés csak saját tervezésre! 50 km távolság felett MINIMUM 60 nm tervezését vállalom!

 • Klíma tervezés

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kicsit féltem a festéstől, hogy mennyi macerával fog járni, de a fiúk hozzáállása már az elejétől fogva nagyon meggyőző volt. Nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz az egész. 🙂 Komplett szolgáltatást nyújtanak a festés elejétől a végéig. Csak ajánlani tudom őket, ha egy profi csapatot keresel és nem szeretnél problémákat. Köszönöm a munkát.

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően. 25 Évnyi Tapasztalat. Egyedi fa nyílászárók. Megbízható Partner.

 • Klíma tervezés

  11200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Profik. Olyan problémára jöttek rá, amire több szerviz sem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg klímaszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy klímaszerelő klíma tervezés közben Pécsen