Mosdókagyló beszerelése Pécs szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló beszerelése? Válassz 68 vízszerelő közül Pécsen, és élvezd a korrekt árakat! A beszerelés árai 8300-15600 Ft/db, de a pontos összeg függ a feladat bonyolultságától. Ne keresgélj tovább, inkább bízd a Qjob-ra a szakemberek kiválasztását! Árajánlatokat kapsz azonnal, és megtekintheted a szakemberek profilját és visszajelzéseit is. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a legjobb szakembereket a Qjob-ról!

10 szakember, aki telepíti a mosdókagylót most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik telepítik a mosdókagylót Pécsen!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás Bp és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás.

  • Mosdókagyló beszerelése

    2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedves eladók, kedvező árak.

György
3 éve

Mosógépek és mosogatógépek bekötése szifonba. Bojler cseréje, bekötése. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak. Utalási lehetőség. Nyugdíjas kedvezmény. Precíz munkavégzés.

  • Mosdókagyló beszerelése

    4500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Amit kértem mindent kaptam.

István
3 éve

Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Hívjon Ma! Fix árak. Minőségi anyagok. 100% Garancia. Precíz munka. Szolgáltatások: Vízvezeték Szerelés, Lefolyócsövek Cseréje, Csaptelepek cseréjét.

  • Mosdókagyló beszerelése

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves és vevő centrikus csak ne próbálják a céget telefonon hívni. Az eladó hölgy elöadta hogy a telefon szám nem információ adás céljából van hanem faxként szolgál. Idézem az eladó hölgyet,, ha valaki valamit akár akkor jöjjön be személyesen,,. Ezt hívom én vevő centrikus boltnak, mindenki messziről kerülje el.

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert, hogy a mosdókagyló telepítést gyorsan és hatékonyan megoldják! Válogass az ellenőrzött, helyi szakemberek kiváló árajánlatai között - INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki telepíti a mosdókagylót, mosdókagyló beszerelése közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a rendszeres karbantartás a mosdókagyló csővezetékeinél?

A rendszeres karbantartás a mosdókagyló csővezetékeinél elengedhetetlen az akadályozódások és dugulások megelőzése érdekében. Komolyabb dugulás esetén akár 30 000 forintos költséget is okozhat a hívott szakember és a javítás. Rendszeresen tisztítson meg minden mosdót és használjon emelőszert a csatornák védelmében.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a rendszeres karbantartás a mosdókagylóknál?

A rendszeres karbantartás megakadályozza a szennyeződések és az eldugult csövek kialakulását, valamint hosszabb élettartamot biztosít a mosdókagylóknak. A BOMANN mosdókagyló tisztító szerek hatékonyak és gazdaságosak, az áruk pedig 500-1000 Ft között változik.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a rendszeres karbantartás a mosdókagyló tömítésénél?

A mosdókagyló tömítésének rendszeres karbantartása elengedhetetlen a vízszivárgás és a nedvesség okozta problémák elkerülése érdekében. A szaniter tömítőanyagok ára nagyban függ a minőségtől, ezért javasolt évente legalább egyszer ellenőrizni és cserélni a tömítőanyagot a hosszabb élettartam érdekében. Ezen kívül, az időben történő karbantartás megelőző intézkedéseket hozhat az esetleges javítási költségek csökkentése érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik tömítőanyag a legjobb a víztelenítő rendszerhez?

A legjobb tömítőanyag a víztelenítő rendszerhez a szilikon alapú tömítőanyag, például a Soudal Fix All Turbo, amely általában körülbelül 2000-3000 forintba kerül egy 290 ml-es tubusban.

Olvas