Mosdó beépítése Pécsen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítésével megoldjuk a fürdőszobád helyhiányát és funkcionális problémáit! Szerezz magadnak több szabad helyet és kényelmes használatot a szakszerű beépítéssel! Keresd a legjobb szakembereinket, akik garantáltan minőségi munkát végeznek! Az árak az alapanyagok minőségétől és a munka nehézségétől függnek, ám biztos lehetsz benne, hogy versenyképesek és megfizethetőek! Ne várj tovább, hívj minket most és élvezd az új mosdó által nyújtott kényelmet és praktikusságot!

11 szakember most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

9200 - 17300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Pécsen!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás Bp és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás.

  • Mosdó beépítése

    2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedves eladók, kedvező árak.

György
2 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk!

  • Mosdó beépítése

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ár

Benedek
2 éve

Megtervezzük a vezetékeket, segítünk az engedélyeztetésben és a földmunkában egyaránt! Tervezés, bekötés, és tereprendezés profin. Gyorsan és precízen vezetjük be a csatornáját!

  • Mosdó beépítése

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Komoly, megbízható kereskedő!:-D

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért érdemes beépített mosdót választani a fürdőszobában?

Az beépített mosdók praktikus és stílusos megoldást nyújtanak a fürdőszobában. Az ilyen típusú mosdók általában könnyen tisztíthatóak és számos különböző anyagból készülnek, például üvegből, kerámiából és kőből. Az árak változóak, de általában 20 000 és 100 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tisztítsam meg a beépített mosdót a WC helyiségben?

A beépített mosdó tisztításához javasoljuk a WC-építőknek kifejlesztett speciális tisztítószereket, mint például a Cif Power & Shine WC tisztító spray-t vagy a Domestos Power 5 WC tisztító gél-t. Ezek hatékonyan eltávolítják a lerakódott szennyeződéseket és vízkövet, és friss illatot hagynak maguk után. Árak változóak, de általában a Cif Power & Shine WC tisztító spray 1000 Ft körül, míg a Domestos Power 5 WC tisztító gél 1200 Ft körül van.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha problémák merülnek fel a mosdó beépítésekor a konyhában?

Ha problémák merülnek fel a mosdó beépítésekor a konyhában, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel, akik képesek megoldani a problémát. A Villeroy & Boch O.novo mosdó ára általában 50 000-70 000 forint között mozog, míg a Grohe Eurosmart keverő ára körülbelül 25 000-30 000 forint. Azonban a pontos árak változhatnak a telepítés helyétől és a szolgáltatótól függően.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: falba süllyesztett mosdó vagy pultba épített mosdó?

Az egyértelmű válasz az, hogy a pultba épített mosdó a jobb választás. Ez azért van, mert a falba süllyesztett mosdók tele vannak rejtett költségekkel, például a fal bontásával, a vízvezeték áthelyezésével és az új burkolatokkal járó költségekkel. Ezzel szemben, a pultba épített mosdók általában olcsóbbak és könnyebben telepíthetők, ráadásul elegánsabb megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. Néhány jó példa erre a Duravit Happy D.2 Plus és a Villeroy & Boch Subway 2.0 mosdók, amelyek ára körülbelül 100-200 euró között mozog.

Olvas